Bezárás

Marcali, Déli városrész

Eladó családi ház
Alapterület 105 m²
Telekterület 976 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Bojtor László
06 30 383 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán, gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az értékesítésre felkínált –Lakóházas ingatlan Marcali város (D-Ny-i ) lakóövezeti zónájában található szép természeti környezetben, a városközpont az üzletek és szolgáltatások közelében.
A kitűnő lokációban lévő , (földszintes ) kialakítású, hagyományos építési módban megépített, téglafalazatú építmény, kivitelezése során, a korának megfelelő minőségű , építési anyagok és szerkezeti elemek nyertek beépítést. Az épület a közelmúltban a tető és a fűtési rendszer vonatkozásában felújításra került. A (SPAR üzletházhoz és a többi szolgáltatásokhoz csupán 150 m távolságra található ingatlan ) , amely további ingatlan fejlesztésre alkalmas. Belső kialakításánál és alaprajzi elrendezésénél fogva lakóház, vagy üdülő ingatlan célú hasznosításra , is egyaránt jól megfelel. Az ingatlan sík fekvésű , területe füvesített, parkosított, rendezett, a hátsókerti rész veteményesként és gyümölcsösként hasznosított, telekhatárain kerítés létesült. Az ingatlan teljes közművel ellátott. Az építmény fűtését, vegyes kazánról üzemeltetett radiátor fűtőtestek biztosítják, illetve alternatíva képen, gázkonvektor és kandalló is beépítésre került . Meleg vízellátása villany bojlerral megoldott. A főépület folytatásaként létesült melléképületben, egy pihenő szoba, továbbá tároló helyiségek találhatók. A lakossági alapellátást biztosító üzletektől és szolgáltatásoktól csupán 150-200 m távolságra van. Helyiségek ( főépület ) : nappali – étkező, konyha, 3 szoba,WC, fürdő, előtér , közlekedő , kazánház- padlásfeljáró- kamra, fedett nyitott terasz, Melléképítmény : 2 tároló helyiség, egy hobbi szoba . Az ingatlan megközelítése a városon belüli frekventált területi elhelyezkedésénél fogva , bármely közlekedési eszközzel könnyen megoldható.
kitűnő lokáció , szép, rendezett ingatlan terület , jó alaprajzi elrendezésű építmény , jó befektetési lehetőség , kedvező áron,
Épület méret: 109 m2 ( plusz a melléképítmények)
Telek területe: 976 m2

Inker Bt weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 383 ···
Üzenetet küldök