Mándok, Dózsa György utca 2.

Eladó családi ház
Mándok, Dózsa György utca 2.
Alapterület
90 m²
Telekterület
5624 m²
Szobák
2
Azonosító: 32486088
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Eladó Mándokon, a város szélén, nyugodt környezetben egy 1962-ben épült vályogház, nagy művelhető területtel.Vályog révén a hőtartó tulajdonságai kimagaslóak, nyáron hűvös, télen meleg. A ház statikailag jó állapotban van, de a beltér felújításra szorul (festés, padló, nyílászárók). A szobák fűtéséről jelenleg egy cserépkályha, a konyháéról egy sparhelt gondoskodik. A házba bevezetve víz, villany és gáz található. A házat körülveszi az első udvar, ahol jelenleg virágos és konyhakert van kialakítva, de akár tűzrakó, vagy pázsit, esetleg garázs, vagy kocsibeálló is kialakítható.

A házhoz tartozik két vályog melléképület, az egyik alatt pince is található. Ez az épület állagából adódóan inkább bontandó, mint felújítandó, de a pince teljesen jó állapotban van, akár tárolási, akár borászati célra alkalmas. A másik melléképület akár tárolásra, akár baromfitartásra használható. Ezeket az épületeket egy hátsó udvar határolja le.

A telek további része a hatalmas kert, ami alklamas mind gabona, mind zöldség és gyümőlcstermesztésre, jó termőtalajjal rendelkezik.

Közlekedési szempontból is jó helyen van, ugyanis autóval Záhonyba 20, Kisvárdára 25 perc alatt is el lehet jutni, így aki esetleg ezekben a városokban dolgozik, annak ingázás szempontjából is érdekes lehet.

Az ingatlan jelenleg egy projekt inkább, mint azonnal költözhető, de felvehető rá CSOK és azzal együtt már kifejezetten sokat ki lehet belőle hozni.

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély