Mályi, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó lakóövezeti telek
Mályi, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Telekterület
937 m²
Azonosító: 32400430
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Gyönyörű panorámás építési telek Mályiban!

Megvételre kínálom Miskolctól 5 km-re Mályiban lévő építési telket.
Mályi délnyugati részén, zöldövezetben található enyhén lankás, kiváló panorámát biztosító domboldalon. Gyönyörű kilátás a Bükktől a Tokaj-hegyen át a nyékládházi tavakig. Területe 937 m2, közművesített. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Alkalmas lakóház, illetve ikerház építésére is. Ára: 8.000.000 Ft.Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Birgenstok Adrienn: +

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel