Bezárás

Mályi, Alsóberek

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 901 m²
Ár 5,41 millió Ft
  • Térkép
Molnár Jánosné
06 30 498 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Miskolctól 5 km-re Mályiban panorámás építési telkek eladók.Mályi délnyugati részén, zöldövezetben találhatóak a kialakított telkek, enyhén lankás, kiváló panorámát biztosító domboldalon.Kiváló panoráma a Bükktől a Tokaj-hegyen át a nyékládházi tavakig. A telkek a zöldövezet és a község határában vannak. Mivel belterületi ingatlanok, ezért az építkezést azonnal meg lehet kezdeni.
Az telkek egy részén már elkezdődtek az építkezések, folyamatosan fejlődik az utcakép.A legmagasabban fekvő, panorámás telkekből már csak néhány maradt.A közművek már itt vannak, már csak el kell kezdeni az otthon tervezését.
A telkek különböző méretűek 901-1119 m2 közöttiek.Valamennyi közművel ellátottak.
A telkeket 6000FT/ m2 áron kínáljuk eladásra.
Mivel a telkek mérete és így az ára is változó, javasoljuk hogy keressen meg minket a részletekért, állunk rendelkezésére.Az telkekre falusi CSOK igénybe vehető.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!Hívjon a számon, vagy e-mailben az címen és nézzük meg együtt ezeket a remek telkeket.További kínálatunkat megtekintheti az címen. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 498 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk