Makó, Szegedi utca

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 1 880 m²
Ár 170 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 567 ···

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Emelet nincs megadva
AKI MER NAGYBAN GONDOLKODNI, JÓ HELYEN, MÁR MOST JÓL MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSBA FEKTETNI PÉNZÉT, ANNAK ÉRDEMES LESZ EZT A LEHETŐSÉGET MEGRAGADNI!

Ami Párizsnak az Eiffel-torony, Rómának a Colosseum, az nemcsak Makónak, hanem Magyarországnak a 2012-ben megnyitott Makói Termál- és Gyógyfürdő Hagymatikum, a fürdők fürdője. Ez a Maros-pari beruházás + 500 millió forintos turisztikai fejlesztés évente 700 ezer vendéget fogad. A hazai mellett már jelentős az érdeklődés Romániából és Szerbiából is, nincs olyan magyar ember, aki ne akarná megnézni ezt a csodát életében legalább egyszer.

A Hagymatikumtól 700 m-re található, 3 utcával határos, 2800 nm-en megvalósuló, 1880 nm hasznos alapterületű SPORTKOMPLEXUM megvásárlásával, kiváló lehetősége nyílik annak a vállalkozó szemléletű üzletembernek, aki él a lehetőséggel, megragadja, és még jövedelmezőbbé varázsolja azt.

A már most jól működő – havonta cc. 300 fő állandó sportolni szerető vendég – vállalkozás magában foglalja a több szinten kialakított, 1000 nm-t elfoglaló edzőtermeket, öltözőket.

Kialakításra került egy 150 nm-es üzlethelyiség, valamint a 300 nm-es parkoló.

Kozmetikai szalon mellett szerepel még több raktári helyiség, műhely és portaszolgálat.

Az ingatlan tulajdonosai autómosót is terveztek, ennek kivitelezése folyamatban van.

A meglévő épületek felújításával, minden igényt kielégítő apartmanok szolgálják majd a vendégek pihenését, feledhetetlenné téve a makói emlékeiket.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, segítségem az Öné!

Referencia szám: UZ464844

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Ékes Ildikó
A referens összes hirdetése
06 30 567 ···
Feketesas Szeged Dh Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?