Maglód, Krisztinatelep

Eladó ipari terület
Maglód, Krisztinatelep
Telekterület
57816 m²
Azonosító: 20304495
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ipari terület

Kilátás
panorámás
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

KÜLÖNLEGES FEJLESZTÉSI TERÜLET !
ALKALMI AJÁNLAT MAGLÓD KÜLTERÜLETÉN

Az 57816 m2 nagyságú, déli irányban enyhén lejtős terepadottságú, a Liszt Ferenc repülőtérre és létesítményeire kiváló panorámát nyújtó, meghatározóan téglalap telekalakítású, bekerítetlen földterület Maglód nyugati külterületén helyezkedik el.
Az északi oldalán a 31. sz. úttal határolt telek 196 m szélességű, - további oldalain hasonló besorolású, területekkel határolt. A terület infrastrukturális ellátottságára Maglód város dinamikus fejlődése, a nyugati irányban egy percen belül elérhető, ismert - nagy forgalmú bevásárló központ, az ingatlantól dél keletre kiépített lakópark és egyéb építési fejlesztések jellemzőek. Igen lényeges szempont a terület kiemelkedő közúti kapcsolatrendszere, mely az M0 körgyűrű közvetlen elérésével a belföldi és nemzetközi autópályákhoz biztosít ugyancsak közvetlen csatlakozást. Fontos szempont továbbá hogy Budapest főváros közúton általános forgalmi viszonyok mellett 15 - 25, a fejlődő Liszt Ferenc repülőtér 8 -15 - percen belül elérhető. Az ingatlan közművesítésére az ajánlattól mintegy háromszáz méter távolságig kiépített víz-gáz-csatorna és elektromos áramszolgáltatás továbbfejlesztése ad lehetőséget.
A jelenleg „szántó” övezeti besorolású telek a vevő, - ingatlan hasznosító – által tervezett célra való átminősítését előzetes egyeztetés alapján a vonatkozó szabályozási feltételek mellett, az ingatlan tulajdonosa biztosítja és az ennek megfelelő adatokat tartalmazó okmányokkal adja birtokba. .

AJÁNLATI IRÁNYÁRAK:
1.
Az ingatlan irány ára a TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉS NÉLKÜLI , jelen állapotában egyedi megegyezés szerint 29,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.

2.
Az ingatlan irány ára TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉSI FELADATAINAK KIVITELEZÉSÉVEL, vezetékrendszerek telekhatárig való kiépítésével egyedi megállapodás szerint 39,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft