Bezárás

Maglód, Krisztinatelep

Eladó ipari terület
Telekterület 57 816 m²
1 676 000 € 577,77 millió Ft
  • Térkép
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
06 30 977 ···
 
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
A jelenleg kereskedelmi-ipari övezetbe sorolt 57816 m2 nagyságú, déli irányban enyhén lejtős terepadottságú, így a Liszt Ferenc repülőtérre és létesítményeire kiváló panorámát nyújtó, meghatározóan téglalap telekalakítású bekerítetlen földterület Maglód nyugati külterületén, a 149 m telekszélességű északi oldalán a 31 sz. úttal, - további oldalain hasonló besorolású, területekkel határolt. A terület infrastrukturális ellátottságára a nyugati irányban a úton egy percen belül elérhető, ismert, - nagy forgalmú bevásárló központ, Maglód város dinamikus fejlődése, melynek meghatározó része az adott terület fejlesztése is, - az ingatlantól dél keletre kiépített lakópark és egyéb építési fejlesztések, a jellemzőek. Igen lényeges szempont a terület kiemelkedő közúti kapcsolatrendszere, mely az M0 körgyűrű közvetlen elérésével a belföldi és nemzetközi autópályákhoz biztosít közvetlen csatlakozást. Lényeges szempont továbbá hogy Budapest főváros közúton általános forgalmi viszonyok mellett 20- 30, a fejlődő Liszt Ferenc repülőtér 8 -15 - percen belül elérhető. Az ingatlan közművesítése a mintegy háromszáz méter távolságig kiépített víz-gáz-csatorna és elektromos áramszolgáltatás továbbfejlesztésével valósítható meg. E fejlesztésekkel egyidejűleg lehet mód a terület adott célú átminősítésére is.

AJÁNLAT IRÁNYÁRAK:
1.
Az ingatlan irányára a TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉS NÉLKÜLI jelen állapotában egyedi megállapodás szerint 29,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában, a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.
2.
Az ingatlan irányára a TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉSI FELADATAINAK KIVITELEZÉSÉVEL( a vezetékrendszerek telekhatárig való kiépítésével ) valamint adott célú építési telekre vonatkozó átminősítésével egyedi megállapodás szerint 39,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.

Kapcsolat a hirdetővel

Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
A referens összes hirdetése
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
Az iroda összes hirdetése
06 30 977 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?