Mád, Rákóczi utca

Eladó lakóövezeti telek
Mád, Rákóczi utca
Ár
28 millió Ft
Telekterület
913 m²
Azonosító: 25984001
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Tokaj hegyalján Mád centrumában a legjobb helyen kínálunk -akár befektetőknek is- egy hrsz-on levő építési telket, melynek az egyik végén patak folyik a másikon pedig Mád főutcája van ! A polgármesteri hivatal, szálloda, Zsinagóga szomszédságában !

Mád Rákóczi 70.
Eladó beépítetlen belterületi ingatlan a Tokaji Borvidék egyik legkiemeltebb településén Mádon.
A telek Mád főutcáján (Mád Rákóczi 70.), a település központjában található, szemben a mádi zsinagógával és rabbiházzal, az telek végét a településen áthaladó patak szegélyezi.
A telek 913 nm, közműellátottsága víz, villany a telken, gáz az utcában található.
Ár 30 Mft

(Mád Tokaj-Hegyalja emblematikus zsidó kulturális emlékhelye és egyik ékköve. Zsinagógája a világ 100 legszebb zsidó temploma közé tartozik. A rabbiház és rabbiképző épületegyüttesétől indul a Csodarabbik útja zarándokútvonal. De figyelmet érdemel többek között a II. Rákóczi Ferenc sógora családjának 1755-ben épített háza, az Aspremont-kúria és Szentháromság tiszteletére szentelt római katolikus templom. )
(Tokaj-Zemplén Térség 2020-2024. időszakban 149,516 milliárd forint támogatást kap fejlesztésekre, többek között kerékpárút fejlesztésre, elektromos töltőállomások kiépítésére, szálláshely és gasztronómiai szolgáltatásfejlesztésre, látogatóközpontra, turizmusfejlesztésre, gyermek és ifjúsági szállás, szállodafejlesztésre, marketing kampány, turisztikai szervezet fejlesztése, projektmenedzsment)
Lépj kapcsolatba a hirdetővel