Lovászi, Zala megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 380 m²
Ár 25,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 237 ···
Rostonics László
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Zala megyében, Lenti város nevezetes termálfürdőjének és Szent György Energiaparkjának közelében –Lovásziban – eladó ez a 2000-ben épült, közel 400 m2-es, kitűnő állapotú ingatlan, amelyben osztrák igényességgel kialakított presszó, söröző, biliárdterem, konferencia- különterem, klub- helyiség, működési engedéllyel rendelkező melegítő konyha, valamint a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségek vannak.
Az épület második és harmadik szintjén lakószobák találhatók, valamint két fürdőszoba, ezt a szintet jelenleg is lakás céljára használják.
A település és az ingatlan is teljes körűen ellátott közművekkel.
A fűtést két rendszer szolgálja: gáz-kombi kazán, valamint konvektoros fűtés. A meleg vizet gáz- és villanybojler biztosítja.
Alig 20 km-re található a magyar-szlovén-horvát hármas határ és az átkelők. Legkönnyebben az M 70-es autópálya érhető el. A falu közvetlenül a Lenti-Letenye összekötő úton fekszik.
A közvetlen térség rendkívül gazdag turisztikai célpontokban. Az ország leghosszabb, folyamatosan működő erdei kisvasútja, a Vétyem-i ősbükkös, a budafai arborétum, erdei kerékpáros és gyalogtúra útvonalak, horgásztavak, vadászterületek, szőlőhegyek.
Alig pár km-re található a Bussay pincészet,-2015-ben a Borászok borásza cím nyertese.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Rostonics László
A referens összes hirdetése
06 30 237 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?