Bezárás

Lovászi, Zala megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 55 m²
Telekterület 6 830 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
Ár 2,6 millió Ft
  • Térkép
Stolcz Gábor
06 30 551 ···
Városi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Zala megyében, Lovászi településhez tartozó Egervölgyön eladó ez a lakható hétvégi ház, zártkerti ingatlan. Az ingatlanhoz 4 helyrajzi számon, összesen 6830 nm terület tartozik. A lakótér 55 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A területeken található gyümölcsös (főként barack és füge), 550 tő szőlő, és egy már kitermelkető akácerdő. A terület enyhén emelkedik, de könnyen járható.

A közel 80 éves boronapince jó statikai állapotnak örvend. Az épület néhány éve kapott új konyhabútort, illetve ebben az időben került kialakításra a zuhanyzó is. Az ingatlanban a vezetékes víz- valamint a villamoshálózat kiépítése megtörtént, a helyiségeket fa tüzelésű kandallóval lehet fűteni. Az ingatlan helyiségei: egy teljes értékű szoba, félszoba a tetőtérben, egy konyha, terasz, valamint egy tároló, melyben a zuhanyzó is helyet kapott. A szoba és a tároló alatt száraz, rendezett borospince húzódik.

A hegyháton többen is élnek életvitel szerűen. Megközelítése részben aszfaltos, részben kavicsos úton történik, mely télen is könnyen járható. A település 1-1,5 km távolságra található. A környék módfelett csendes, nyugodt. Akár hétvégi háznak, akár állandó lakhatásra is alkalmas ingatlan.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 551 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk