Bezárás

Lispeszentadorján, Kossuth Lajos út

Eladó családi ház
Videó elérhető
Alapterület 65 m²
Telekterület 2 635 m²
Szobák száma 2
Ár 3,95 millió Ft
  • Térkép
Balatoni Beáta
06 20 611 ···
Otthon Centrum Zalaegerszeg
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort félkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló
Eladásra kínálok Zala megye egyik legszebb részén, Lispeszentadorjánban lévő házat. A Zalai-dombság szívében fekvő kis falu minden természetkedvelő, és nyugalomra vágyó embert azonnal rabul ejt. A környék rengeteg aktív kikapcsolódási lehetőséget rejt magában, több túraútvonalat, szabadtéri fürdőt, és remek éttermeket is ide értve. Alig 2 km-re található a budafapusztai arborétum, és 4 km-re a Vétyemi erdőrezervátum.

A ház az 1970-es években épült és egy 2635 m2 nagyságú telken található. Több kisebb melléképület (istálló, ól) és egy kút is található a telken. A házban 2 szoba, 1 konyha - étkező, 1 fürdő és egy kamra található. A szobák az utcára néznek, míg a konyha az udvarra. Közműveket tekintve víz, villany, gáz valamint tv, internet, telefon a házban van. A szennyvíz elvezetés jelenleg még nem megoldott, de a falu egy Európai Unios pályázat keretében, az idén kezdi el ennek a kiépítését.
A lakóház, -mint minden hasonló korú ingatlan- felújításra szorul, azonban szerkezetileg hibátlan állapotban van. A falak nem vizesednek, penészesednek, nincsenek megrepedezve. A tetőszerkezet szintén remek állapotnak örvend. Az ingatlan fűtését gáz konvektorok biztosítják.
Jelenleg az ingatlanban albérlők laknak, akik folyamatosan karbantartják azt, ennek is köszönhető, hogy mindmáig remek állapotban van. Az utcában rendezett, tiszta portákat találunk, mivel kiváló a szomszédág. Az elragadó környezeti adottságok sok külföldit is a környékre vonzottak. A magyar családok mellett angolok, osztrákok és németek is nagy számban élnek a faluban, illetve a ház közvetlen szomszédja is angol származású.
Szintén nagyszerű adottsága a háznak, hogy sarok telken fekszik, közvetlenül mellette egy térképes, földes út halad be a szántókhoz, így, rendkívül könnyen megközelíthető az udvara. Könnyen bővíthető, fejleszthető az ingatlan.
Nagyon közel, mindössze 8 km-re található az M70-es autópálya felhajtója, melynek köszönhetően hamar eljuthatunk Szovéniába, Ausztriába, de akár a Horvát tengerhez is. Budapest körülbelül 3 óra alatt elérhető, de a Balaton is csak 40 perc.

Ha szeretne hétvégente kikapcsolódni, a családjával, barátaival túrázni, kipróbálni a zalai gasztronómiát és megismerni a helyi embereket, szokásokat, akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség az Ön számára. Kis költségvetéssel is egy szuper hétvégi házat varázsolhat magának, de akár bővítheti, tovább fejlesztheti az ingatlant.

Természetesen az ingatlan per és tehermentesen kerül eladásra. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal. A jelenleg kialakult vírus helyzet ellenére az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, szájmaszk és kesztyű viselése kötelező. Kérem Önöket, hogy saját maguk, illetve az ingatlanban lakók érdekében, csak komoly érdeklődés esetén jöjjenek el megtekinteni az ingatlant.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Zalaegerszeg
Az iroda összes hirdetése
06 20 611 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?