Bezárás

Lesencetomaj, Szőlőhegy 41.

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 140 m²
Telekterület 85 000 m²
Szobák száma 2
Ár 299 millió Ft
  • Térkép
Oláh László
06 70 388 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
A Balaton-felvidéken, Tapolcától, Szigligettől pár perc autóútra Lesencetomaj település felett ajánlom figyelmébe ezt a különleges ingatlant, lenyűgöző panorámával a tanúhegyekre és a Balatonra.
A családi vállalkozásként működő pincészethez 8,5 hektár gondosan művelt szőlőültetvény tartozik, mely hét szőlőfajtából tevődik össze. A szőlő feldolgozása, a bor palackozása és tárolása helyben történik. Az épület alatt húzódó összesen 270 négyzetméteres feldolgozóban, borospincében jelenleg 660 hektoliter befogadására alkalmas műanyag és acél tárolótartály és 252 hektoliter tárolására alkalmas tölgyfahordó van.
A Balaton-felvidék egyik legjobb bortermő helyén található szőlőtáblák kiváló klíma- és talajadottságokkal rendelkeznek, a fiatal ültetvények dél-délkeleti kitettségűek, középmagas kordonművelésűek.
A tökéletesen tájba simuló, Balaton-felvidéki stílusban tervezett és megépített házból gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre és a Balatonra.
AZ ÉPÜLET A KÖVETKEZŐ HELYISÉGEKRE TAGOLÓDIK:
-Mosdó 3 db, zuhanyozó 1 db össz.12nm
- Fűtés : vegyes tüzelésű kazán és kályha
-Pince: 270 nm
-Konyha 27 nm
-Bemutatóterem (nappali) 67 nm
-Tornác 20 nm
-a tetőtérben 3 szoba, 2 fürdőszoba kialakítása lehetséges.
A vételár részét képezi a vállalkozás működését biztosító Kft., a 8,5 hektár szőlőültetvény, a szőlőfeldolgozásnak, bortárolásnak, esetleges vendégszállásnak helyet adó épület, borospince, minden ehhez kapcsolódó eszköz, felszerelés, mezőgazdasági gép, illetve a faluban található lakóépület a borpalackozóval.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk