Bezárás

Lepsény, Rizling dűlő

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 30 m²
Telekterület 1 104 m²
Szobák száma 1
Ár 4,99 millió Ft
  • Térkép
Szabó Péter
06 30 277 ···
   
Balatonalmádi-ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladóvá vált Lepsény határában külterületen, csendes helyen, Balatontól 8 km-re 1104 m2-es nyaraló, zárt kert, szőlővel, pincével. A nyaraló a település határától 200 m-re aszfaltos útról letérve jó minőségű bekötőútról közelíthető meg. A ház teljes méretében alápincézett, melynek mérete 40 m2, külső lejáróval. A lakószinten egy nappali és egy szoba található, beépíthető padlással. A ház beton alapon áll, tégla falakkal. Tartozik a nyaralóhoz egy jelenleg is művelt, új telepítésű szőlő.
A tulajdonos saját részre vásárolt lakókocsikat, ezek most is a ház mellett állnak, igény szerint megegyezés tárgyát képezik. Villany van a házban. Jó lehetőség kedvező áron hétvégi nyaralónak, pihenésre, pár perc autóútra a Balatontól. Nagyon nyugodt, rendezett, csendes környék. Megközelítése 7-es számú főútról befordulva Rizling dűlőn haladva 300 méter bal oldalt.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 277 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk