Lenti, Mihályfai út 21.

Eladó családi ház
Alapterület 70 m²
Telekterület 1 171 m²
Szobák száma 2
5 200 € 1,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 584 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány HH
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Zala megyében, Lenti város vonzáskörzetében, csendes utcában, gyönyörű környezetben, gazdálkodásra alkalmas kerttel, ásott kúttal, hozzátartozó melléképületekkel, gazdasági helyiségekkel együtt-garázs, kamra, szerszámtároló-eladásra kínálok egy lakóingatlant. A ház 70nm alapterületű, egy 1171nm-es telken helyezkedik el a szlovén határtól 15 km-re, Ausztriától 45 km-re. A településen sok az osztrák, olasz ingatlantulajdonos,kedvező fekvése miatt kedvelt a külföldiek körében. Lenti városától 5 km-re fekszik, ahol jól működő munkahelyek, iskola, óvoda, orvosi és egyéb ellátás,továbbá egy szìnvonalas termálfürdő áll rendelkezésre.
Az épület bontásra és felújításra egyaránt alkalmas, masszív téglafalazattal, fából készült nyílászárókkal , cserépfedéssel. A lakrész 6 helyiségből-2 szobából, 1konyhából,1 kamrából,1 előszobából és 1 nyári konyhából áll, betonozott veranda tartozik hozzá.
A ház részben összközművesített-villany van,víz az utcáról könnyen behúzható, de az erre vonatkozó korszerűsítés indokolt, fűtését cserépkályha biztosítja.
A telken gyümölcsfák sokasága található - szilva, meggy, barack -, továbbá korábban mezőgazdasági célra használt gazdasági és tárolóhelyiségek állnak és egy kialakított garázs.
A terület külön bejárattal rendelkezik, a hátsó udvar folytatásaként szántó és legelő csatlakozik hozzá. Az ár megegyezés tárgya.
ALKUKÉPES!!

Amennyiben csendre, nyugalomra vágyik és felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Krisztina

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 70 584 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?