Bezárás

Lenti, Lentihegy

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 152 m²
Ár 14,9 millió Ft
  • Térkép
Almási István
06 30 949 ···
Openhouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

A Zalaegerszegi Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a Lentiben a Lenti hegyen található vendéglőt/éttermet 14 900 000 Ft-ért.

* 114 m2-es üzlettér, plusz 38 m2-es apartman,  2 740 m2-es telek
* az alsó szinten lett kialakítva az étterem rész, 76 m2-es fedett panorámás terasszal
* a felső részen 38 m2-es 2 szobás apartman, szintén nagy terasszal
* kb 18-20 beállós parkoló
* jelenleg az étterem nem üzemel
* akár lakófunkcióssá is alakítható az ingatlan
* jó minőségű műút vezet az épülethez
* Lenti Zala megyében a nyugati határszélen fekvő kis város. Termál és bevásárló turizmus a jellemző. A modern termál és gyógyfürdő,számos panzió és egy 4 csillagos szálloda várja nemcsak a külföldi hanem a hazai vendégeket is. A helyben található termál és élmény fürdőn kívül a - dombos völgyes erdős tavas- környék és a közeli Szlovénia a szabadidő hasznos eltöltésére számos program lehetőségeket nyújt. Vadvízi evezés,borkóstoló, bunker és bicikli túra, kalandpark, orchidea kert, lovaglás, horgászat, vadászat stb


Amennyiben ez a LENTI-HEGYEN TALÁLHATÓ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

AZ OTTHON ÉRTÉK, AZ INGATLAN ÜZLET

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 949 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?