Lenti, Lentihegy

Eladó étterem, vendéglő
Lenti, Lentihegy
Alapterület
230 m²
Azonosító: 26638533
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Pelikán András
Referens összes hirdetése
GlobalHouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Lenti város határában a Lenti-hegyen gyönyörű panorámával rendelkező étterem a hozzá tartozó parkolóval eladó.

Az ingatlanon az elmúlt időszakban egy étterem üzemelt, saját felszerelt konyhával, kiszolgáló helyiségekkel és egy lakóegységgel. Az új tulajdonosra vár az épület felújítása, ami után kedvelt úti célja lehet a turistáknak, kerékpárosoknak, külföldi vendégeknek egyaránt. Az étterem egy fedett és egy nyitott (80 m2) részből áll, akár egy busznyi vendég fogadására is alkalmas. Kiválóan hasznosítható céges vagy családi rendezvények megtartására is, vagy borkóstolós vacsorák megrendezésére. A teraszról csodálatos panoráma tárul elénk, a Zalai dombság nagy része belátható innen.

Az étterem felett egy 42 m2 alapterületű, könnyűszerkezetes lakrész lett kialakítva: 2 szoba, teakonyha, zuhanyzó + WC, tágas terasz. A teteje hullámpalával borított. A nyitott étteremrészen Villas lemez borítás található.
Az épület melletti terület további vendégcsalogató tevékenységekre tehető alkalmassá, pl.: játszótér, kalandpark, állatsimogató, stb.

A közelben található turisztikai célpontok: Lenti gyógyfürdő, Sárberki horgásztó, Lendvadedesi horgásztó, Szlovénia közeli nevezetességei. A környék gyalogos vagy kerékpáros túrákhoz is kiváló lehetőségeket nyújt.

Lenti városának központja mindössze 3 km távolságra található.

Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen bennünket bizalommal. Ha hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, ingyenes hiteltanácsadással és ügyintézéssel állunk rendelkezésre.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Pelikán András
Referens összes hirdetése
GlobalHouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése