Leányfalu, Mandulás utca

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 25 m²
Telekterület 647 m²
Szobák száma 1
Ár 16,5 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 931 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna nincs
Eladó Leányfalu hegyoldalban, erdő szélén egy felújított örökpanorámás faház. A zárt, intim kertben ősfenyőfa, boróka, rózsabokrok, egy-két gyümölcsfa található. Megközelítése 2 irányból lehetséges: Szentendre Boldogtanyai útról végig aszfaltos, télen is takarított úton, vagy Leányfalu központból Sasülés utcán részben macskakövön. A telek közvetlen közelében nincsen átmenő forgalom, azt csak a tulajdonos tudja gépkocsival megközelíteni. Gyalogosan Leányfalu központja, 11-es út, buszmegálló, iskola-óvoda 10 perc. A telken belül található vezetékes víz, villany, gázcsonk. Az épület kívül-belül felújított, de a belső tér személyre szabása az új gazdára vár. A faház 5 cm hőszigeteléssel rendelkezik, belül gipszkarton borítással.
A telek kertvárosias lakóterületen található ahol lakó, üdülő és iroda funkció építhető. Új épület építése esetén a beépíthető terület 97 m2 egy szinten, az összes szintterület 129 m2 lehet. Homlokzatmagasság 6 m.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 931 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?