Bezárás

Leányfalu, Malomhegy

Eladó családi ház
Videó elérhető
Alapterület 525 m²
Telekterület 2 552 m²
Szobák száma 10 + 2 fél
  • Térkép
Klárik Ádám
06 30 796 ···
Immo1 - Almássy tér
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2016
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Három generációs ingatlankomplexum vadregényes környezetben, romantikus franciás rusztikus stílusban eladó!

Leányfalun eladó egy 16 éve épült három generációnak készült két házból álló 525 nm ingatlankomplexum négy beállásos garázzsal, egy 2552 nm telken. ‘

Teljes leírás

Az ingatlan a Határ Csárdától nem messze helyezkedik el.
A Móricz Zsigmond útról egy elektromos kapun keresztül jutunk be egy zöld fövénnyel szegélyezett, megvilágított úton, egy nyeles telken.
Az út a végén kettéágazik: a jobbra vezető úton egy kővel burkolt röplabdapálya fogad, amelyet lilaakác és borostyán nőtt be és egy négy beállásos garázs elektromos kapuit látjuk.

A garázson és az ajtókon keresztül az alsó házba jutunk, ahol egy kozmetika (külön bejárattal is) található, valamint mosókonyha, gépészet, szauna, több fürdőszoba, külön mosdók, vendég lakrészek, hálószoba gardróbbal, konyha-ebédló és egy védett terasz is található.

A balra vezető úton is van lehetőség az autóval való parkolásra, valamint a két szint között egy lépcsőn is felmehetünk: itt egy rendezett, gondozott külső kert fogad, rengeteg virággal, növénnyel, játszórésszel, valamint itt található a felső ház. A bal oldali részén egy hatalmas fatüzelésű cserépkályhával ellátott ablakos teraszos nappali-konyha-étkező-spejz található, ahonnan kijárat van a hatalmas teraszra, valamint egy belső, pergolával félig fedett zárt udvarra. Egy közlekedőn keresztül a két tetőtéri szobát is meg tudjuk közelíteni, ahonnan nagy, romantikus erkélyre nyílik kijárat, valamint szennyes ledobóval ellátott fürdőszoba és külön mosdó.

A közlekedőn keresztül lefele haladva a földszinti közlekedőn, a lépcső a mosókonyhába, gépészethez, szaunához, garázshoz, illetve minden, az alsó házban található helységhez vezet.

Fűtés: cirkó és padlófűtés.

Az ingatlan tisztasági festést, mázolást és minimális tatarozási munkákat követően költözhető.

A kert és annak igazi varázsa a fák visszametszését követően fog csak igazán kibontakozni.

A telken csodálatos ősfák, berkenyefa, szivarfa található, hogy csak néhány kuriózumot említsek.

A felső ház mögött vadregényes erdőrész található, igazi Narnia, csemege gyerekek számára, gyerekjátszókkal, hintával, mászókával.
A felső telken automata locsolórendszer van beépítve.

Környezet
A híres íróról elnevezett út után, a szintén róla elnevezett általános iskola található a közelben, Strand, közértek, Pósta benzinkút, gyógyszertár, éttermek.

Közlekedés
Autóbusz jár 30 percenként, végállomás a Nyugati Pályaudvar.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk