Lánycsók, Kismérés dűlő Eladó pince, présház
Telekterület 1083 m2
Azonosító: 33013720
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 400
Leírás

Lánycsókon a Kismérésben szőlőskert présházzal eladó.
Igény szerint állandó lakhatásra is átalakítható.
A présház előtt szőlőlugas várja az ide érkezőt, illetve egy tető alatti terasz sörpaddal, asztallal. A teraszon ciszterna gyűjti az esővizet. A présházban a földszinten található egy járólappal lerakott kis szoba kályhával, ill egy nagyobb helyiség, ahol benti mezőgazdasági munkák végezhetőek el pl. préselés, darálás. Itt több nagy kád is elfér, továbbá vendégek itt is helyet tudnak foglalni. A présházban vezetékes víz is van, ill áram szintén. Mosogató is biztosított. Főzni gázpalackról lehet.
Lépcsősor vezet le a pincébe.
A présház fenti részében mezőgazdasági eszközöket lehet tárolni.
A kertben a szőlő mellett gyümölcsfák is vannak (barack, cseresznye, körte, alma). Szőlőből mi királyleánykát, chardonnayt, cserszegi fűszerest, biankát, kékfrankost és csemegeszőlőt ültettünk.

Folyó- és egyéb szükségletek a kertben található kissé rusztikus, ám "roppant romantikus" falazott pottyantós WC-ben lehet elvégezni. Fürdőszoba nincs.

Ha szívesen lenne szőlősgazda és saját termelésű, jó lánycsóki bort/törkölypálinkát szeretne fogyasztani (és/vagy ezek kombinációját), vegye meg tőlünk a pincét. Ha eljön megnézni, látni fogja, hogy kívül is és belül is mindig becsülettel rendben tartottuk.

Mivel mezőgazdasági területről van szó, felmerülő vásárlási szándék esetén, kérem vegye figyelembe, hogy a területet 60 napra ki kell függeszteni az önkormányzatnál.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Lánycsók, Kismérés dűlő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 400
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch