Lánycsók, Baranya megye Eladó telephely
Alapterület 228 m2
Telekterület 1734 m2
Közvetítői azonosító: COM 019786 Azonosító: 32562540
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 944
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Lánycsókon, a „Pokol” bár mellett, közvetlenül az 57-es út oldalán eladó egy 1734 m2-es telek és a rajta lévő épület.

A telek egy 42 m-es hosszúságú úton közelíthető meg, amely szintén az ingatlanhoz tartozik. Az utat leszámítva, az ingatlan körbekerített, bejutni elektromos kapun keresztül lehetséges.

A területen áll egy déli tájolású, több részre osztott, 228 m2-es épület. Legnagyobb helyisége egy ügyfelek fogadására is alkalmas, modern irodai rész 41 m2-en, szociális helyiségekkel és egy kisebb raktárral kiegészülve.
Az épület további részei alkalmasak műhelynek, garázsnak, illetve szerviz- és / vagy szerelési tevékenységre. Korábban az ingatlanban jármű szerelés, illetve autókozmetika működött. Az épület két elválasztott részén elektronikus garázskapu működik.

Az épület külső nyílászáróit kicserélték. Az adminisztrációs helyiséget / ügyfél teret fatüzelésű kályhával lehet fűteni. A villamos hálózatot felújították, s ipari áram használatára is van lehetőség. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az épülettől kicsit távolabb található fél tetős megoldással egy autóbeálló is, ami korábban egy mobil autómosó tetejeként szolgált.
Az épületet és az eszközöket jelenleg is bérlők használják.

Várom megtisztelő érdeklődését és megtekintheti az ingatlant.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Lánycsók, Baranya megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 100,88 ezer Ft/m²
Baranya megye 336,82 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 944
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch