Lakitelek, Szivárvány utca

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 100 m²
Telekterület 550 m²
Szobák száma 2
Ár 17,9 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 316 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz telken belül
Csatorna nincs
Lakitelek-Tőserdő eladó nyaraló tulajdonostól

Tőserdő legszebb részén a nagyrét mellett, a természet-védelmi terület mellett, a vízparthoz legközelebb, Szivárvány utcában eladóvá vált nádtetős, termeskőből épült 3 szintes, 100 m2-es, tehermentes nyaralónk, 550 m2 -es telken.
A helyi thermál vizes strand az utca végében található.

A viszonylag meredek telekre épített ház három szintre tagozodik:
1. Szint (földszint ) terem garázs, tároló helység, nyári konyha funkciókkal.(26m2)
2. Szint (első emelet )rendelkezik mindazzal, ami egy család napi életéhez szükséges. Fontos szempont volt, hogy idősebb családtagoknak ne keljen nap közben feleslegesen lépcsőket használniuk. Itt található a nappali-háló kettős funkciója, konyha, fürdőszoba, munka, illetve étkező sarok rosszabb időjárás esetére.
A nappaliban kandalló, amely látványával a hűvősebb estéken teszi különlegessé a hangulatot.(27m2), valamint egy félig fedett terasz ( 16 m2)
3. Szint ( felső emelet ) hálóhelyei lehetővé teszik több személy elhelyezését. A fiatalabb családtagok általában örömmel veszik birtokukba ezt az elszeparált életteret. Kíváló a vendégek elszállásolására is. ( 21m2) A szoba előtt itt kis fedett erkély került kialakításra annak, aki a többiektől elvonultan szeretné élvezni a kültér előnyeit.
A házat körülvevő kert is hármas tagozodású:
A ház előtti tér a fogadó kert, ide érkeznek a gépkocsik. A közös kerti tevékenységek fő színtere. A kisebb gyermekek a tereszról könnyen szemmel követhetőek.
A házba viszonylag kevés lépcső visz fel, ez általában mindenki számára könnyen leküzdhető. A lépcső folytatodik és felvezet a kert felső részébe, ahol még egy házhelynyi üres terült várja kihasználóit. Ide építhetünk nagy fogadó sátrat, de kerti sütögetéshez, vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez is kiváló.

A házban bevezetve: víz, villany, ezen kívül szúnyoghálók minden ablakon, riasztó, TV antenna. A kerben gázcsatlakozás előkészítve.

A közelben rendkívül sok a lehetőség a kikapcsolodásra:
Séták a Holt-Tisza melletti természetvédelmi turista utakon (pl. kontyvirág tanösvény), vizi sport tevékenységek, horgászat, a környék számtalan ritka költöző és itt telelő madárfaj otthona.
Az utca végében a helyi thermál fürdő, de a közelben több különleges fürdő is található: Kerekdomb ( Év fürdője 2015), Tiszakécskei élmény fürdő, valamint a több tiszai holtág, mindegyik más jelleggel ( Tiszaalpár, Tiszaúg) várja felfedezését.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 316 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?