Bezárás

Lakitelek, Szikratanya

Eladó tanya
Alapterület 70 m²
Telekterület 6 000 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
06 20 455 ···
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
ELADÓ
Lakitelek Szikra részében 44-es főút Bódor utca sarkán, szemben a benzinkúttal egy közel 6.000 nm területű telek lakóingatlanokkal, melléképületekkel. A terület rendkívül jó adottságokkal rendelkezik akár vállalkozások számára is, mert sarok telken fekszik, a telek mögött pedig egy rövid út vezet ki a 44-es főútvonalra.
A telken található egy lakóépület, mely körülbelül 70 nm2-es, 3 szobával fürdőszobával, ehhez tartozik egy melléképület konyhával, spájzzal, fürdővel. Van továbbá egy másik melléképület, melyben szerszámos műhely és tároló található, illetve van egy különálló boros pince. Az ingatlanhoz tartozik még egy lakóépület, mely körülbelül 50 nm2-es, 2 szoba, fürdő, pici spájz található benne, illetve az épület mellett egy garázs is van.
A lakóépületeket kert veszi körül, korábban szőlő volt és gyümölcsös, jelenleg csak néhány gyümölcsfa van benne. A telken van egy fúrt kút is, gazdálkodáshoz, állattartáshoz is ideális az ingatlan.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 455 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk