Bezárás

Lakitelek, Bács-Kiskun megye

Eladó ipari terület
Telekterület 16 893 m²
Ár 34,99 millió Ft
  • Térkép
Tóth Péter
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Városmajor II.
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
TELEK TELEPHELY GAZDASÁG MŰHELY ÜZEM IRODA!!!
Kecskemét közelében, közvetlen a 44 es út mellett, Lakitelek külterületén eladó két helyrajzi számon (8.457 nm + 8.436 nm) található telephely.

A 16.893 nm-es telephely közvetlenül a főút mellett található, saját lejárattal onnan. A telephely mellett közvetlen ipari vágány húzódik, mely a mai napig használatban van a szomszédos üzemek/telephelyek által. Besorolása kivett telephely, illetve kivett gazdasági épület, udvar.

Korábban üzemanyag-lefejtő állomásként hasznosították, az ehhez szükséges eszközök és felépítmények nagy része azonban már leszerelésre/elbontásra kerültek. Az eredeti épületek közül megtartásra került a telep bejáratánál elhelyezett portásfülke, valamint egy kisebb ipari célú felépítmény a terület közepén. Jelenleg egy, a 2000-es években irodai, szociális és tárolási célra épített 300 nm-es felépítmény található a területen, melynek tetőtéri része még beépíthető.

A telephely mögött új építésű ásványvíz palackozó üzem található, melynek bejárása szolgalmi joggal a telephely betonozott útján keresztül biztosított.

Az eladási ár 34,99 M + Áfa

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon!
Üdvözlettel:

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Városmajor II.
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök