Lajosmizse, Bács-Kiskun megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1386 m2
Azonosító: 33155134
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 315
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Lajosmizse belterületén VT-2 jelölésű, azaz településközpont vegyes övezetben, 1386 m2 beépítettlen terület várja azt a vállalkozószellemű gazdáját, aki többlakásos (lakás méretétől függően 2-13 db) és akár többszintes (földszint, emelet, tetőtér) társasház építésében gondolkodik.
A telek széles, aszfalt útról nehézgépekkel és járművekkel kényelmesen megközelíthető. Az épületbontás és földfeltöltés korábbi években elkészült. Víz-, gáz-, csatorna csonk az ingatlanon belül van, az elektromos energia megtáplálásról gondoskodni kell. A szomszédos telkek beépültek, üzletek a közelben.
A délnyugati tájolású, frekventált helyen lévő, közterület felőli lejtésű telek maximum 45%-ig történő beépíthetőségéről Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2/2008 (I.23) önkormányzati rendelete az irányadó.
Lajosmizse megközelíthetősége: A Dél-Alföld Régió, Bács-Kiskun Megye, Kecskeméti Járás települését sok irányból meg lehet közelíteni. Az M5 autópálya észak-kelet felől kerüli el, az 5-ös főút végighalad a belterületén, Cegléd felől a 4608 jelű utat, míg Kunszentmiklós felől az 5211 jelű állami közutat lehet igénybe venni. Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonal is itt helyezkedik el.
Várom azok megkeresését, akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket.

Tovább olvasom expand_more A(z) Fundamenta Ingatlan weboldala open_in_new
Térkép Lajosmizse, Bács-Kiskun megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 315
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch