Lajosmizse, Bács-Kiskun megye

Eladó tanya
Lajosmizse, Bács-Kiskun megye
Telekterület
267300 m²
Azonosító: 31435729
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Lovas panzió az álma? Valósítsa meg!
Eladásra kínálunk Lajosmizse külterületén egy 26,73 Ha nagyságú összefüggő területet, melynek fő vonzereje lovas tanya mivolta. A terület művelési ágát tekintve a tanya mellett nagyrészt szántó, kisebb gyeppel, erdővel.
A tanyán több felújított istálló található összesen 12 nagy lovas boksszal. Az egyik padlásán siló található, melyből a lent található takarmánykeverő dolgozik. A siló mellett kb. 100 körbálának van hely, melynek szállítását szállítószalag könnyíti meg. A lovaknak egy kb. 15Ha-os legelő-kifutó lett kialakítva.
Egy kétemeletes lakóház és két vendégház van a telephelyen, illetve még egy lakóház található, melyben a jelenlegi tulajdonos lakik. Van garázs autók és traktorok részére, valamint hatalmas terület mezőgazdasági gépek, eszközök és szerszámok tárolására. Az egész udvar, melyen a 3 lakóház és a karám elhelyezkedik, bokrokkal és gondozott gyeppel övezett. A gyepet számítógép-vezérelt locsolóberendezés öntözi naponta kétszer.
Található a tanyán egy kb. 300 nagyméretű kör bálának elegendő fóliasátor, hitelesített ivóvizes kút, egy másik kút, mely szélmalom segítségével juttatja el a talajvizet az 1300 m3 nagyságú víztárolóba.
A gáz be van vezetve az utcába, a létesítmény aszfaltozott úton elérhető. A tanyán mozgásérzékelő és videokamera működik. A mozgásérzékelők biztonsági céghez vannak bekötve.

A terület saját használatban van.

További részletek kapcsán hívja kollégánkat munkanapokon 8-16 óra között.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel