Ladánybene, Bács-Kiskun megye

Eladó tanya
Ladánybene, Bács-Kiskun megye
Alapterület
127 m²
Telekterület
24000 m²
Azonosító: 31958449
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Ladánybenén, aszfaltozott út mellett eladó egy 2,4 hektáros területen elhelyezkedő családi ház, gazdasági melléképületekkel.
A két helyrajzi számon nyilvántartott külterületi ingatlan nagyobb része 17315 nm szántó, rét, gyümölcsös, nádas, a tanya 5754 nm kivett tanya és szántó.
A kivett tanya főépülete egy 127 nm alapterületű családi ház, két szobával, fürdőszobával, egy légtérben a konyha, étkező, nappali. 5 évvel ezelőtt az épület elektromos és vízhálózatát kicserélték, a fürdő teljesen új. Nyílászárói műanyagok. A ház fűtését vegyes tüzelésű kazánnal, radiátorok segítségével üzemeltetik. A fürdőben elektromos padlófűtés lett telepítve. A kivett tanya önmagában is megvásárolható, a mellette található kb 2 ha föld nélkül.
Az áramhálózat kiépítése során bevezetésre került az ipari áram is. A vízhasználatot 2 fúrt kút biztosítja, minden épülethez külön derítő lett kialakítva. A főépület mellett található még két kisebb helység, amelyek árammal és vízvezetékkel szereltek, illetve fűthetők.
Az udvaron egy nagyméretű kenel sok lehetőséget rejt magában. A földterület jelenleg kaszálónak és legelőnek van használva. Amennyiben érdekes lehet önnek ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel