Kustánszeg, Zala megye

Eladó családi ház
Kustánszeg, Zala megye
Alapterület
250 m²
Telekterület
17600 m²
Szobák
5 + 5 fél
Közvetítői azonosító: COM 100235
Azonosító: 32436585
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Kustánszeg településen 250 nm alapterülettel rendelkező, 17.600 nm-es telken elhelyezkedő, összkomfortos, 5+5 szobás, 1 szintes, kertre néző kilátású, kemping/nyaraló eladó. A füves-fás területen 13 lakóegység található, plusz egy privát faház, ezek zöme frissen lett felújítva, a vizesblokk kívül-belül. A bútorok is mind fenyőfából készültek. Összesen 50 főt lehet ágyban elhelyezni. Minden szobában van áram, tehát belső világítás és konnektor, a teraszos házaknál külső világítás is. A szobák 2, 3, 4, 5 illetve 6 ágyasak. Mindegyikben fenyőfa bútorok. A lakókocsis vendégek részére fenntartott területen külön áramelosztó áll rendelkezésre, de lehetőség van a sátrasokhoz is elvinni az áramot.
A területen rengeteg a szabad hely, akár 50 sátor vagy lakókocsi is kényelmesen elfér, anélkül, hogy a vendégek zavarnák egymást. Három épített szalonnasütő-bográcsozó-grillező hely van, bográcsokkal, állványokkal, nyársakkal.
A 100 nm-es fedett, 3 oldalán zárt közösségi terasz egyik felén étkezhetnek, beszélgethetnek a vendégek a 6 darab asztal-pad garnitúrán vagy süthetnek az épített kemencében, másik felén a pingpongasztal, a darts, a csocsó illetve a wifi-sarok kapott helyet asztalokkal, székekkel.
A közös vizesblokkban 3-3 zuhanyzó, 4-4 mosdó, 2 illetve 3 WC és 2 piszoár található, középen pedig egy jól felszerelt közös konyha.
A kicsik számára sok játék van a nagy terasz melleti játszótéren.
A kemping területén, a vendégektől kissé távolabb található egy 52 nm-es, összkomfortos, szigetelt, tavaly teljesen felújított (új konyha, új fürdőszoba, új külső-belső fenyőfa burkolatok falon és aljzaton, utcafronton fa kerítés, új, hőszigetelt fa nyílászárók), kandallós, fenyőfa bútorokkal otthonosan berendezett, télen is lakható ház, kis, kerítéssel leválasztott kerttel. A leendő tulajdonosok kényelmesen ellakhatnak benne télen-nyáron. Ez az épület külön megvásárolható! Ára 11, 99 millió forint.
A tó 15 hektáros és kb. 300 méterre van a kempingtől. Kiépített szabad strand várja a fürdőzőket az egyik partján, a másikon pedig a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek, országos engedéllyel, napijeggyel.
Megegyezés szerinti áron megvehető az összes szoba berendezése, nagyrészt vadonatúj paplanok, párnák 50 ágyra, kb. 30 garnitúra ágyneműhuzat, a konyha teljes felszerelése és egy működési engedéllyel rendelkező büfékocsi berendezve, a közösségi terasz berendezése, a (padok-asztalok, székek, pingpongasztal, csocsóasztal stb.) A lakóépület bútorzata megegyezés szerint marad vagy elviszik.A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel