Bezárás

Kunszentmiklós, Rákóczi Ferenc út 6.

Eladó házrész
Alapterület 580 m²
Telekterület 1 245 m²
Szobák száma 9
  • Térkép

Eladó házrész

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés házközponti, gázkazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Kunszentmiklós legfrekventáltabb helyén, a gyógyfürdővel szemben, 1247 nm-es, két utcára nyíló telken, mintegy 380 nm-en álmodhatja meg a város legnagyobb szálláshely szolgáltató létesítményét.
A Vendéglátó egység bejárata a főútra nyílik, ( további 200 nm) amely korábban cukrászda és szórakozóhelyként üzemelt. Így annak sincs akadálya, ha vendégeit meleg konyhai ellátásban kívánja részesíteni, míg a telek végén távozva a Miklóssy János Sportközpont bejáratánál találja magát.
A telek végétől 50 méterre talalható a gyógyfürdő kútja, amely lehetőseget nyújt geotermikus fűtés, valamint wellness szálloda kialakitására.
A telek nagyságából adódóan, társasház kialakítására is lehetőség van.

A jelenleg 9-szobás, 2 fürdőszobás, 1 teraszos épület tökéletesen alkalmassá tehető nagyobb csoportok befogadására, legyen az esküvő, osztálykirándulás vagy csapatépítő tréning.

Miért éppen Kunszentmiklóson vállalkozzon?
Mert a turizmus / vendéglátás itt még teljes mértékben kiaknázatlan terület, ugyanakkor az igény meg van rá. Nézzünk néhány programlehetőséget:

-a Sportközpont nem csupán a 8 sportágnak hódoló egyesületi tagokat szolgál ki, de itt működik a városi strandfürdő is, mely májustól szeptemberig várja a strandolni, gyógyulni vágyókat
- szeptembertől sem kell lemondani a pancsolásról, hiszen a ráckevei Aqualand Termál és Élményfürdő fedett fürdője egész évben változatos lehetőségekkel várja vendégeit. Ugyanitt érdemes megnézni a Ráckevei Hajómalmot is!
-a várostól kb. 30 percre találunk kikapcsolódási lehetőséget a Kerekerdő Kalandparkban Kerekegyházán
- szintén a várostól kb. 40 percre Magán Zoo és az Új Tanyacsárda várja a kirándulókat Felsőlajoson

Az ár Irányár!

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök