Bezárás

Kunhegyes, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 149 m²
Telekterület 1 158 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Kiss György
06 30 299 ···
OTP Ingatlanpont Tiszafüred
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs
Kunhegyesen, az alföldi kisvárosban eladó egy jó szerkezetű, de helyenként javításra szoruló, 148,7 m2 hasznos alapterületű, 3+1 szobás, összkomfortos családi ház, nagy garázzsal. Az épület falazata: vályog és tégla, építésének éve kb. 1950, de kb. 2002-ben felújították, átalakították, bővítették. Az ingatlant CSOK-osoknak, befektetőknek is ajánljuk. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. További jellemzők: beton sávalap + bitumenes szigetelés, az újabb épületrész tégla, a régi vegyes falazatú, tégla válaszfalak, fa gerendás födém cserépfedéssel, fa nyílászárók, kerámia lap + laminált padló, homlokzat nagy része kővel burkolt. Az eredeti épületrész szorul inkább javításra, felújításra belül, a bővítmény megfelelő állapotú, udvar jelenleg elhanyagolt, de jelentős része betonozott.
Közelben: központ, gimnázium.
Helyiségek: 4 szoba, nappali-konyha-étkező, közlekedő, szélfogó, fürdőszoba, WC, kamra, előtér, kazánház-garázs (garázskapuval, lakóhelyiségekkel egybeépítve, belülről is megközelíthető).
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal.
Melegvíz: elektromos bojler (volt, most le van szerelve).
Telekterület: 1158 m2.
Közművek: víz, villany, csatorna, gáz az utcában.
Kunhegyes Budapesttől 160 km-re, a Tisza-tótól (Abádszalóktól) kb. 15 km-re, Tiszafüredtől 36 km-re, a megye székhelyétől, Szolnoktól kb. 50 km-re fekszik. Közúton elérhető a Fegyvernek (4-es főút) - Tiszafüred között vezető 34-es főúton. Szintén megközelíthető Abádszalókról egy mellékúton, illetve Tiszafüredet Tiszaszőlős - Tiszaszentimre - Tomajmonostorán át Kunhegyessel összekötő alsóbbrendű úton. Kunhegyes kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, van Penny Market, COOP és egyéb ABC-k, gimnázium, 3 általános iskola, MOL benzinkút, Kormányablak, patikák, vendéglők, ipari park, és termálfürdő is, vannak munkahelyek, a településen üzemel a Nagykun-Hús Kft.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M184317

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 299 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk