Küngös, Veszprém megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4374 m2
Azonosító: 33842038
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 219 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Kiváló Befektetési Lehetőség Közel a Balatonhoz!

Csodálatos, 4374 négyzetméteres telek várja az álmaid megvalósítására Küngösön, mindössze 10 km-re a Balatontól. Ez a terület nem csak egy telek, hanem egy lehetőség, amely számtalan elképzelést valósíthat meg.

A közművek az utcában találhatók, így a kényelmet és az építkezési lehetőségeket is biztosítják. Egy ikerház, egy lovarda, vagy akár egy nagyobb panzió építése is tökéletesen megvalósítható ezen a területen.

A közeli Balatonfőkajárán megnyílt versenypálya új perspektívákat nyit a terület számára, így befektetésként is kiemelkedő lehetőség. Egy nagyobb panzió építése hosszú távon stabil jövedelmet hozhat, miközben a telek adottságai minden igényt kielégítenek.

A területen található egy kisebb kút is, ami további lehetőségeket rejt magában. A telek 30%-ban beépíthető, belterületi elhelyezkedése pedig könnyű hozzáférést és számtalan lehetőséget kínál.

Ha álmod egy saját üdülőről, befektetésről vagy valami egészen egyediről, ez a telek mindenre lehetőséget ad. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy többet tudjon meg erről a lenyűgöző területről!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Küngös, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 219
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch