Bezárás

Kozármisleny, Móra Ferenc utca

Eladó házrész
Alapterület 118 m²
Telekterület 480 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Urbán Roland
06 1 414 ···

Eladó házrész

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Kedves Érdeklődő!
Szeretnénk szíves türelmét kérni, amiért az ingatlan bemutatása a koronavírus járványra tekintettel, annak fennállása alatt a szokásostól eltérően kissé elhúzódhat. Előre is köszönjük türelmét és megértését!
Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt! Megértését köszönjük!
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Kozármisleny a Dél-Dunántúli régióban, Baranya megyében, Pécstől 7-8 km távolságra, délkeletre terül el. Megközelítése az 57-es sz. főúton a legcélszerűbb, de több irányból is lehetséges. Az M60 autópálya felhajtója a településtől 2 km-re található. Az ingatlan Kozármisleny északi lakónegyedében, az Újtelep elnevezésű városrészben, a Móra Ferenc utcában helyezkedik el. A telken egy északi telekhatárra épített, osztatlan közös tulajdonban levő lakóház, valamint gazdasági épület látható. A meghirdetett ingatlan a használati megállapodás alapján a földszint + tetőtér beépítéses lakóház földszinti, és udvari traktusa, (beleértve a gazdasági épületet is) képezi. A lakóház megközelítése a telek keleti oldalán húzódó Móra Ferenc utca, valamint a telek nyugati oldalát szegélyező sétány felől lehetséges. Az ingatlan kertvárosias lakó övezetbe tartozik, környezetében jellemzően családi házak találhatók. Az ingatlan zöldövezeti környezete rendezett, az utca aszfalt burkolatú. Megközelítése tömegközlekedési eszközzel, városi buszjárattal 600 méteren belül biztosított. Az ingatlan környezetében az alapvető kommunális ellátás biztosított, iskola, óvoda, gyógyszertár, bolt és orvosi rendelő 1000 m-en belül található. A területen az összes közmű kiépített. A terület légszennyezettsége, zajterhelése nem számottevő.
A földszint + tetőtér beépítéses lakóépület az 1960-as években épülhetett beton sáv alapra, tégla falszerkezettel, beton födémmel, fa sátortetővel, palakocka héjalással. A tetőteret vélhetően az 1990-es években építették be, és valószínű, hogy ekkor bővítették a földszinti traktust is egy szobával, amely azonban a térképmásolaton nincs feltüntetve. A földszinti traktusba a keleti homlokzat felőli bejáraton juthatunk, ahol a mellékelt alaprajz szerinti elhelyezkedésben előszobát, közlekedőt, fürdőszobát, WC-t, kamrát, 3 szobát, és az egykor konyhának használt helyiséget szemlélhetünk. A szobák aljzatát szőnyegpadló és parketta burkolja, a falak festettek. Az aljzatburkolatok gyenge állapotúak, cserére szorulnak. A lakóház fűtését egykor gázkazán biztosította radiátorokon, mely rendszer jelenleg nem működik. A nyílászárók elavult, gerébtokos ablakok és üvegezett fa beltéri ajtók, gyenge állapotban. Az épület belsőépítészeti kialakítása megfelelő. Az épület oldalfalainak állaga közepes, hámlás, leázás nem tapasztalható. Szerkezeti, alapozási hibából eredő károsodások szemrevételezéssel nem észlelhetők, a tetőszerkezet és héjalása megfelelő tűnik, a csapadékvíz elvezetése megoldott. A kazántér bejárata az udvar felől érhető el, aljzata beton, illetve földes. Az udvar rendezett állapotú. Az ingatlan felújítandó.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 414 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk