Bezárás

Kötcse, Somogy megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 165 000 m²
187 000 € 67,39 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Lovas farm eladó Kötcsén! Egy kis ékszerdoboz a somogyi dombok között, ez Kötcse. Távolsága a Balatontól 8 km.
A gondozott lovas farm panorámás gyönyörű természeti környezetben található, nyugodt és csendes részen, a falu közelében.
A gazdaságban két nagy épület található, amelyek közül az egyikben 11 tágas boksz áll rendelkezésre a lovak elhelyezésére, ez egyben a széna- és szalmatároló helye is. A hely nagysága lehetőséget biztosít még további 2 boksz építésére.
A második épületben két lakás kapott helyet, valamint egy 32/10 méteres csarnok, amelyet korábban lovaglási és edzőteremként használtak, valamint további 2 boksz.
A felső emeleti lakás 112 négyzetméter, az alsó 60 négyzetméter nagyságú. Mindkét apartman konyhával és fürdőszobával ellátott, valamint egy külön toalettel is rendelkeznek a bejáratnál.
Az udvarban egy garázs, istálló, és további fedett építmények találhatók, amelyek korábban széna és szalma tárolására szolgáltak.
Az udvar 5400 négyzetméter nagyságú, de további területek megszerzésére, bérlésére is van lehetőség.
Telefon, villany és víz be van vezetve.

A lovas birtok eladási ára: 187.000 Euro. Az árban 16 Ha földterület van, mely közvetlenül a birtok mellett helyezkedik el. Ez a 16 Ha egy 55 Ha-os osztatlan közös tulajdon része. Az ár nem alkuképes!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a gondozott gazdaságot, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant! Előzetes bejelentés szükséges!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök