Bezárás

Kőszegdoroszló, Vas megye

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 2 248 m²
Szobák száma 4 + 2 fél
  • Térkép
Németh Krisztina
06 30 288 ···
Duna House Kiskar - Németh Krisztina
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs
Kőszegdoroszlón az osztrák határtól pár kilométerre, Velem vonzáskörzetében, az eredeti formákat megtartva a mai kor építészeti követelményeit figyelembe véve keresi új tulajdonosát ez az igényesen felújított és egyedi bútorzattal berendezett parasztház. Falazata: tégla alappal tégla, és kő.
A 200 m2-es lakótérrel rendelkező tornácos ház 2248 m2-es telken helyezkedik el, melyen garázs és egy felújítandó pajta épület is áll. A ház egy része alatt pince is van.
A 3 lakrészből álló ingatlanban – mely igény szerint akár egybe is nyitható - 6 szoba (melyből az egyikhez szépen kiépített galéria is tartozik), 2 konyha, 2 fürdő+Wc, kazán és gépészeti helységek, valamint mosókonyha található. Ha ez kevés lenne a tetőtér egy része is beépíthető. A házon történt felújítási munkálatok 90%-os készültségűek. A falazat, a tetőszerkezet cserepekkel megújult, a villany (ipari áram is van!) víz és csatornahálózat a külső csatlakozásokig teljesen ki lett cserélve, a külső nyílászárok 2 ablak kivételével pár évesek, illetve szépen renoválva lettek. Gáz az ingatlanon belül megtalálható, gázóra is van, azonban annak esetleges beköttetése az új tulajdonosra vár.
A ház felén a déli fekvésű, hatalmas felületű új tetőszerkezet alkalmas arra, hogy az új tulajdonos akár megújuló energia felhasználásával (napelem stb.) a ház teljes villamosenergia igényét biztosítani tudja. Jelenlegi fűtése az igen gazdaságos faelgázosító kazánnal történik, radiátoros hőleadással, de a kiépített kéményeknek köszönhetően egyéb alternatív fűtés is beépíthető a házba. A melegvízet kis részben villanybojler, nagyobb részben pedig a kazán által felfűtött 1000 l-es puffertartályban tárolt víz biztosítja. Az udvaron lévő ásott kút víze a központi gépészetig bevezetésre került, így egyes helységek (WC, mosókonyha stb.) a további kiépítést követően ezzel is elláthatóak, tovább csökkentve ezzel a mindennapi rezsiköltségeket.

A régi korok szellemét idéző jó állapotú berendezési tárgyakon és bútorokon kívül az első lakrész konyhájában a klasszikus kemence is megtalálható.
Az ingatlan alkalmas falusi turisztikai célra, két generáció kényelmes együttélésére, vagy akár egy nagyobb családnak is tágas otthont ad. A hatalmas méretű telek pedig az önellátó gazdálkodást és állattartást is lehetővé teszi.
Az ingatlan értékegyeztetéssel budapesti és környéki, illetve kőszegi lakásra vagy kisebb családi házra is cserélhető!
Az ügylettel a tulajdonos kizárólag irodánkat bízta meg!
Fotókat a hirdetésben sajnos korlátozottan tudunk mutatni, ha további képek érdekelné Önt, szívesen küldök!

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Kiskar - Németh Krisztina
Az iroda összes hirdetése
06 30 288 ···
Üzenetet küldök