Kőszeg, Petőfi tér 13.

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Kőszeg, Petőfi tér 13.
Alapterület
66 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM A7
Azonosító: 32181830
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Új építésű lakás lakóparkban

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
földszint
Épület szintjei
földszintes
Lift
nincs
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
padlófűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Tájolás
nincs megadva
Kilátás
udvari
Erkély mérete
nincs megadva
Kertkapcsolatos
nem
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Tower Lakópark

Tower Lakópark
Átadás:
2022. márc.
Lakások száma:
26 db
Szobák száma:
1-4 db
Ár:
21-37 millió Ft
Alapterület:
50-88 m²
Tovább a lakópark honlapjára

Leírás

ELADÓ LAKÁSOK A TOWER LAKÓPARKBAN KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL

A beruházó első ízben folytat lakóingatlan fejlesztési beruházást Kőszegen a Petőfi tér 13. szám alatt. 2019 nyarán látta és álmodta meg a fél hektáros patakparti területen elhelyezkedő 2.000 m2-es épületegyüttesből álló ingatlan rehabilitációját. A 2020-as év a 20-45 év tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkező team közreműködésével a tervezésekkel és egyeztetésekkel telt, melynek eredményeként 26 lakás, 17 garázs és 26 belső parkoló, valamint a belső zöldterületek kialakítása indult el. A 2021-es év az építési és rehabilitációs munkák folyamatok ideje, ami év elején el is kezdődött.

A KÖRNYÉK
A Tower Lakópark lakásai, Kőszeg belvárosában a Fő tértől 5-8 perc kényelmes sétára, azaz éttermek és szórakozási lehetőségek közelségében, a Gyöngyös patak partján találhatóak, az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően hatalmas zöld területek és számos lehetőség veszik körbe. Ilyen például a vele szemben található teniszpályák és a mellette elhelyezkedő foci és tekepálya, kutyafuttató… A buszpályaudvar félúton a Fő tér felé 3 perc sétát jelent. Bevásárlási lehetőség két utcányira, iskola, bank, gyógyszertár szintén gyalogos közelségben.

AZ ÉPÜLETRŐL
A szerkezetileg nagyon masszív 50 cm vastag falakat a 2021-től érvényes kiemelkedően magas energetikai elvárásoknak megfelelően 20 cm vastag épület hőszigetelési rendszerrel látjuk el, a lakások fűtése a mai kor követelménye szerint helyiségenként telefonról vezérelhető infra padlófűtéses rendszer, a 3 rétegű hang és hőszigetelt ablakok, valamint beépített redőnyök is a kellemes klímát és közérzetet hivatottak biztosítani lakóik számára. A belső burkolatok vevői igények alapján kerülnek kiválasztásra.

LAKÁS KÍNÁLATUNK
Lakás kínálatunkban megtalálható a 41-60 m2-es 1 szoba + hálófülkés lakástól kezdve, a 44-68 m2-es 2 szobás vagy 60-70 m2 3 szobás lakáson át, a 80-97 m2-es 4 szobásig, mindenki igényeit kielégítő, földszint, első és második emeleti különböző lakásméretek.

ZÖLD TERÜLET
A gondozott zöldterületekkel rendelkező lakópark területére a biztonság érdekében telefonról vezérelhető automata kapun keresztül lehet be- illetve kijutni. Mindezek mellett kamerarendszer fogja biztosítani a belső terek biztonságát, így téve még exkluzívabbá az egyébként is páratlan adottságokkal rendelkező lakásokat, szolgálva az itt lakók kényelmét.
A közösségi terek kialakításánál kihasználjuk a sok éves fákkal tarkított, meglévő zöld területek adottságait, így biztosítva egy kellemes környezetet a lakók és gyermekeik számára.

ELŐNYÖK
-Kiváló, központi elhelyezkedés
-Csendes és zöld környezet
-Automata kapuval zárt terület, telefonos vezérléssel
-Zárt udvaron belső parkoló, garázsok
-Zárható tárolók (5-13 m2-ig, 200.000 Ft/m2 ártól, korlátozott számban elérhetők.)
-Beépített redőnyök
-Telefonról vezérelhető padlófűtés
-Belső burkolatok választásának lehetősége
-Értékesítés közvetlenül a beruházótól
-Jó ár/érték arány
-Hitelügyintézés


AKCIÓ: Lakásonként 1 db díjmentes belső udvari parkoló!
Az akció érvényessége: 2021. november 15-ig a Tower Lakóparkban leszerződött lakásásainkhoz.

1 MILLIÓ Ft KEDVEZMÉNY 2021. december 18-ig fizetési intenzitás függvényében. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Lakásaink 1 millió Ft-tól leköthetőek! A további fizetési ütemezés egyénre szabva kerül kialakításra.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel