Kőszeg, Jurisics tér

Eladó sorház
Bemutató videóval
Virtuális séta
Kőszeg, Jurisics tér
Alapterület
256 m²
Telekterület
1 m²
Szobák
7
Azonosító: 32100565
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Bánki Sára
Referens összes hirdetése
VON POLL REAL ESTATE Hungary
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó sorház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 előtt
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
távfűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Szereti a történelmi épületeket? Igazi kuriózumra vágyik?
Önnek ajánljuk Kőszeg belvárosában ezt a XVI. századi különleges nagypolgári lakást az alatta lévő üzlethelyiséggel.

Az eredetileg reneszánsz stílusban épült műemléki lakóépület az 1570 körüli építése óta sok-sok generációt szolgált már.
1766-ban került a Batthyány család tulajdonába, ekkor alakították át barokk stílusúra és lett Batthyány-ház néven ismert.

Jelenlegi tulajdonosai 20 éve vásárolták meg. Felújítása során gondosan megőrizték az eredeti stílusjegyeket, mint a sgraffitto díszítésű homlokzatot. Azóta is gondját viselik az épületnek, szépen karban tartják. A homlokzaton lévő „folt” a több évszázados festés szándékosan meghagyott emléke.

A Batthyány-ház egy 4 lakásos társasház amelyből egy utcafronti, emeleti lakást és az alatta lévő üzlethelyiséget kínáljuk megvételre. Ez a teljes ház területének 2/3-a.
A 92 m2-es földszinti üvegportálos korábbi üzlethelyiség két szobából, mellékhelyiségekből és tároló áll, lakásnak is kitűnően alkalmas.
A 176 m2-es emeleti lakásban öt szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, gardrób és tároló található, valamint kizárólagos használatban a még be nem épített 243 m2-es tetőtér.
Remek befektetés!

A 2000-ben alapított VON POLL REAL ESTATE ma már Európa egyik legnagyobb ingatlanügynöksége, több mint 350 irodával és 1500 elkötelezett tanácsadóval. Szolgáltatásainkkal a prémium szegmensre fókuszálunk, közreműködünk lakó- és üzleti ingatlanok felkutatásában, értékesítésében, bérbeadásában.
Vállalati kultúránk a szakértelem, az elhivatottság és a megbízhatóság alapértékeire épül. E pillérek biztosítják, hogy munkatársaink folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokkal álljanak ügyfeleink rendelkezésére. Fontos számunkra, hogy az ügyfeleinkkel kialakított partneri viszonyt minden esetben a felelősség- és tiszteletteljes hozzáállás jellemezze.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Bánki Sára
Referens összes hirdetése
VON POLL REAL ESTATE Hungary
Iroda összes hirdetése