Bezárás

Kőszeg, Belváros

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 49 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Racker Béla
06 20 599 ···
Gránit Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés elektromos, egyéb
Rezsiköltség 9 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva

Kőszegen, az Alpokalja hangulatos kisvárosában eladó egy első emeleti, 49,22 nm-es, teljesen felújított lakás. A történelmi belvárosban található otthon különlegessége, hogy egy 1815-ben épült műemlékvédelmi házban helyezkedik el. Ablakából rálátni Kőszeg város büszkeségére, az 1894-ben elkészült Jézus szíve templomra.A felújítás során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk, ezért az otthon melegét elektromos fűtésrendszerrel biztosítottuk, mindeközben korszerűsítettük a teljes vezetékrendszert. A 3,2 méter belmagasságú, összkomfortos, modern lakásban, igény szerint kandalló is elhelyezhető, amelynek helyét a tervezés során a 30 nm-es nappaliban alakítottuk ki. Egy jól kiválasztott kandallóval felidézhetjük az antik világ úri lakásainak hangulatát is.

Az ingatlanban helyet kapott egy nagyméretű, 9,3nm-es hálófülke valamint egy praktikus, 4 nm-es fürdő, zuhanyzóval.Az ingatlant főként ifjú házasoknak, idősebb pároknak, fiatal magánzó hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akik szeretnének hozzájárulni egy történelmi kisváros értékeinek megőrzéséhez is.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 599 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk