Kőröshegy, Somogy megye

Eladó pince, présház
Kőröshegy, Somogy megye
Telekterület
70000 m²
Közvetítői azonosító: COM 155006521
Azonosító: 31667061
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó pince, présház

Leírás

Balaton-közeli, 7 hektáros birtokot kínál eladásra 6521-es számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A Kőröshegyi völgyhíd és a Balaton közötti részen található terület egy része zártkerti jellegű, a többi különféle mezőgazdasági besorolású, szántó, erdő, legelő. Az ingatlan több helyrajzi számon van, tulajdonosa egyben szeretné eladni. A csendes völgy domboldalában egy nagyon jó állapotú pince és présház is található, a dombtetőről pedig gyönyörű panoráma nyílik a Tihanyi félszigetre. A házban fúrt kút biztosítja a vizet, a szükséges villanyt aggregátor állítja elő. A birtokhoz bevezető föld út esős időben leginkább terepjáróval közelíthető meg. A környéken vaddisznók, őzek, szarvasok élnek, a térség állami vadászterület. Csak megfelelő végzettséggel vásárolható meg, illetve a szerződés kifüggesztendő a helyi önkormányzatnál, így a birtokba adás több hónapot vehet igénybe.

Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?

Amennyiben a 6521-es számú kőröshegyi birtok, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.

- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel