Kópháza, Kossuth Lajos utca

Eladó családi ház
Kópháza, Kossuth Lajos utca
Ár
115 millió Ft311,65 ezer €
Alapterület
450 m²
Telekterület
1700 m²
Szobák
8 + 2 fél
Azonosító: 32599517
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
35 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

A kicsi cica: -Cuki-) Ő nem képezi a hirdetés tárgyát..)
A naspolya is megérett, és most még édesebb a fáról. .. 10+kg-)

-Tehermentes! TELEK mérete 1700nm, de lehet 2700nm is ha panorámára is vágyik, és szükséges hogy szép , és csendes is, legyen, mert az igényéivel ez találkozik..
Alapterülete a lakótérnek 11m széles, belül 10m, és 21m hosszú , belül 20m , plusz a mosókonyha a fszt.-en 17nm.

Újszerű, minden tekintetben páratlan adottságokkal bíró duplex , valódi kétlakásos, kétgenerációs 180nm+140nm , családi házat kínálunk, rengeteg, elengedhetetlen, multifunkcionális kiegészítőjével egyetemben.
Ezzel együtt különleges megoldásnak köszönhetően, akár egyben is használható (!)...
(Fontos. .-- Családbarát környezet, ház előtt, csak az utcában lakók járnak el !--) Játszótér 400 m , ha a 1700nm kert nem lenne elég...)

Sopron, belváros körgyűrű 3km, belváros 5 km, Deutschkreutz 1 km (strandok, üzletek, fagyizók :). SOPRONNAL közvetlenül határos ! távolság : 0m..,
-----Itt: #Kópháza !--- Kisbolt 300 m, nagyobb 700 m,.- 2 tannyelvű óvoda,-újszerű NAPELEMES tiszta , ált. iskola 700 m,-- háziorvosi rendelő, --Posta , --Gyógyszertár, --ÉTTERMEK, és a --XIII. században szűz Mária tiszteletére emelt római katolikus kegytemplom, mely a Nádasdy legenda őrzője, 700 m. az utca végében!

---Itt középfokú német nyelvvizsgákkal büszkélkedhetnek az iskola tanulói...:)! Bölcsőde , óvoda újszerű, és rendkívül modern.

---Ház:

Osztrák, Tiroli szabványoknak megfelelően megépített ház, hatalmas, széles tetőszerkezettel, #RÁADÁSUL, Itt hullhatnak öklömnyi jégdarabok, .. mivel antracit betoncserép van a házon, és tetőablak, egy darab sincsen, ezek által jégeső álló, és az átszellőztettetett, és teljesen aládeszkázott, szigetelt padlástérrel, kizárja a meleget a felső szintről is.


-- TÉLIKERT 17nm, padlófűtés, és radiátor is van,
itt is nyáron kellemes, abszolút 22-23 fok, ha kint 45 fok van akkor is, légkondi nélkül, , nem véletlenül (!), valamint itt is padlófűtés is van, és antracit betoncserép fedés, átszellőztetve!

Mindennek köszönhetően, nyáron, 38 fokban, ( 40 fok van a külső hőmérőn), tetőablak nincsen , 22-23 fok van, az emeleten, és a fszt.-en is!
Kellemes hűs a ház minden része (!) légkondicionáló nélkül, télen pedig barátságosan meleg. MERT a falakat nem éri az esővíz, és a függőleges Déli napsütés.

--Emelet belmagasság 2,72m , Fszt. belmagasság 2,75m de a nappaliban 3,2m.

-- Építészetileg egyedüli alaprajz megoldása, hogy a nappalitól a hálószobák, egy utólagos ajtó beépítésével elhatárolhatók, , kialakítása adott ,ezért ha vendégeivel szeretne lenni, a gyerekek teljesen elválasztva lehetnek, a nappali terétől...

Amennyiben igazodnék a céges hirdetésekhez -- BRUTTÓ 520 nm- lenne lakótér. és ez igaz is, a nettó tér, belülről 10mx20 m- x2 szinten, + a további 100 nm, ami 15mx6,5 m, 3 garázs, 2 db BÁRMEKKORA autóra, és itt a belmagasság 4,7m, és plusz 12 nm zárt tároló , műhely, plusz garázs, és még külön szauna, és fűtőhelyiség tetőzi a kínálatot, további kandallófa tárolók 12 nm, és 3 db öntöző víztároló rendszer.

Végtelen lehetőségeket nyújtó kertje több részre tagolt, panorámás, ezért korlátlan szórakozást nyújtó, meglepetés értékű, többfunkciós terekkel bír.

Páratlan, mert a 2 lakás mérete, közel azonos méretű, 180 nm, 140 nm, szeparált, pazar, intim elhelyezkedése garantálja kényelmét, és itt tökéletesen háborítatlan életteret kapnak a lakóik.

-----Modern életérzésén kívül, különlegessége, hogy a lépcsőházon kívül, belülről is összeköthető, ha szüksége úgy kívánja. Ily módon, a fszt.-hez akár 5 szoba is kapcsolódhat----

Az Intim szféra, tökéletesen biztosított, lakásonként, és a szomszédoktól is. ( Ámbár az egymásnak tett gesztusok, köszönés, itt alapvetés:)-

Szintenként extra cserépkályha, padkákkal, színvilágában harmonizálva az enteriőrrel. Az egész házat, egy 24 KW Buderus kazán viszi, padló és radiátoros fűtéssel, 200 l pufferrel, rendkívül gazdaságosan.

Kiváló életkomfortot biztosító épülete, padló, és radiátoros fűtéssel is rendelkezik, ablakok 2004 UG1.0 terasz felé 14cm vastagságban , fa nyílászárók.

Exkluzivitása:
----- PATIO----, pici tavacskával, halacskával:), nappaliból, szobából, közlekedőről látható, megközelíthető......valamint egy 17nm-es TÉLIKERT, szintén elképzelhetetlenül kellemes nyáron, és télen is , itt is radiátor-padlófűtéssel, teszi teljessé kényelmét a ház.
Ezeken felül, Itt még egy abszolút gyerek biztos, teljesen lezárható, védett terasz, és pazar virágoskert teremti meg a , tökéletes intim szférát!
A nap ellen 4mx3m széles napellenző is védi a családot...)

További kényelmet fokozó extrák:- gardróbok, modern burkolatok, világos színek, IKEA, KOLO, RAVAK, 2017-es stílus, Efapel Logus 90 LED-es kapcsolók, lámpák, riasztó rendszer, extra padló hőszigetelés, ,2x 3x35 A, biztosítja a teljes komfortot.
A telek másik vége, is csendes utca felé nyílik.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély