Bezárás

Kömlőd, Komárom-Esztergom megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 046 m²
Ár 2,7 millió Ft
  • Térkép
Kiss János
06 70 716 ···
Otthon Centrum Tatabánya
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Lépjen a híres elődök nyomába, egy nagy múltú településen! Kömlőd belterületén csendes, nyugodt helyen sürgősen eladó 3 darab egymás mellett fekvő építési telek együtt, vagy akár külön is. A szabályozási terv szerint területük 30%-a építhető be, oldalhatáron álló, legfeljebb 4,5m magasságú lakóépülettel (földszint + tetőtér). (Állattartó, vagy műhely épület beépíthető alapterülete max. a telekterület 15%-a lehet a 30%-os beépíthetőségen belül.)

A terület csaknem sík, a telkek kerítetlenek, szabályos téglalap alakúak, kedvezően benapozottak. Szélességük 17 – 18m. Komolyabb felépítmény nincs rajtuk. A közművek (víz, villany, csatorna, gáz) az utcában rendelkezésre állnak, ahol az utolsó néhány tíz métert jelenleg még földúton kell megtenni.

Kömlőd község Komárom-Esztergom megyében a Vértes-hegység lábánál fekszik, negyedórányi autóútra a környező nagyvárosoktól – Oroszlánytól, Tatától, Tatabányától – és az M1-es autópálya csomópontjától. A környék már ősidők óta lakott. A falu területén, az ún. Bottyán-sáncon már régóta ismert egy római tábor, a feltételezett Lussonium nyoma, s az úgynevezett hun-őrhalom. Az 1600-as évektől magyarok lakta református falu. Lakói ez időkben nagyrészt zsellérek. Birtokosai a Pázmándy, Sárközy, Saffaliczky, Badics, Pálffy, Szemerey, Jókuty, Szabó családok voltak. A falu gazdagon termő földjein kiváló minőségű gabonát, burgonyát, zöldséget, takarmányt és szőlőt termeltek. Fejlett volt állattenyésztése is, volt hengermalma, szeszgyára, téglaégetője. Nevezetes épületei a Hugonnay – kastély, a Perczel – kúria és a Virágh – kúria, erős kötödéssel bíró hírességei pedig többek között Konkoly – Thege Miklós csillagász és Pálóczi Horváth Ádám költő, polihisztor.

TISZTELT VÁSÁRLÓ!
Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. Jövedelempótló biztosításunkkal, már havi 1500 Ft-tól kivédheti a munkanélküliség vagy keresőképtelenség kockázatát.

TISZTELT ELADÓ!
Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 600 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk