Bezárás

Komárom, Mártírok útja

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 223 m²
Ár havonta 830 000 Ft
  • Térkép
Bognár Ágnes
06 70 318 ···
Lighthouse Ingatlan
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Komárom-Esztergom megyében: Komárom központi helyén kínálom bérbe adásra ezt a 170m2+ 53m2 pince részre osztott kiváló ingatlant.
Az üzlethelyiség jelenleg két részre osztott. A nagyobb, 170 m2 alapterületű üzlet és 53 m2 alapterületű pince korábban bankfiókként működött.

Az ingatlan kisebb, szomszédos 90 m2-es része külön bejárattal rendelkezik, de bármikor összenyitható a nagyobb területtel. Ennek bérleti díja: 6EUR/m2/hó

Az objektum fekvése: forgalmas helyen, az önkormányzattal szemben, a Raiffeisen banktól néhány lépésre található.

Parkolási lehetőség az ingatlan előtt, valamint mögötte is adott. Közművek: gáz, víz, csatorna, áram bekötve.

Az üzlet állapota kiváló. Mivel a korábbi bérlőn abban bankfiókot működtetett, az általa kialakított helyiségek, bevitt eszközök és berendezések - mint például a gépi szellőztető rendszer, az IT hálózat, vezetői szoba és pénztár – rendelkezésre állnak, a berendezések kisebb ellenőrző munkálatokat követően újra hasznosíthatóak. A helyiség irányára, a pince és földszinti rész tekintetében: 10-12 EUR/m2/hó. A 90 m2-es önálló bejáratú, felújítandó szomszédos ingatlan vonatkozásában: 6 EUR/m2/hó.
A bérleti díj EUR alapú, az esetleges hirdetési és konvertálási hibák miatt, kérem az EUR alapú bérleti díjat vegyék figyelembe!

Az irányárakat további ÁFA nem terheli, mivel a tulajdonos társaság az ingatlan bérbeadás tevékenység körében áfa-mentes.További részletekért, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan segítségével garantáltan megtalálja az Ön személyre szabott ajánlatát!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 318 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk