Bezárás

Komárom, Klapka György út

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 49 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Palkovics Anita
06 20 937 ···

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti egyedi méréssel, megújuló energia
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás északkelet
Kilátás kertre néző
Erkély 5.2 m²
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - megvásárolható
A Klapka 21. Komárom lejújabb és legmodernebb épülő társasháza a város lüktető központjában épül, ahol a nyugodt környezet garantált, de mégis karnyújtásra vannak a jelentős infrastrukturális intézmények és kereskedelmi egységek, mint iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárló központ. Az M1-es autópálya is mindössze 10 perc alatt elérhető.

Az impozáns épületben 22 lakás, valamint 4 utcafronti iroda kerül kialakításra, melyek
a hely frekventált jellegéből adódóan egyaránt alkalmasak változatos kereskedelmi és szolgáltató tevékenységek végzésére is.

Az épületben található társasházi lakások jól használható vagy hasznosítható, értékálló befektetések!
Tudta Ön, hogy Közép-Európa egyik legnagyobb akkumulátort gyártó üzeme épül jelenleg Komáromban? Közel 3 000 új dolgozót várnak a térségbe, és az eladásra kínált ingatlanok mennyisége nem elégíti ki a már most is fokozódó keresletet. A jelenleg magas albérleti árak tovább nőnek, ahogyan az új építésű lakások ára is dinamikusan emelkedik. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.
Az előértékesítési szakaszban rendkívül kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.
Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége valamint a megújuló energia, a természetes megvilágítás kiemelt figyelmet kapott, az otthonokhoz jól használható erkélyek, teraszok épülnek. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú saját kertet kínálunk.

Legfőbb célunk az volt, hogy a modern életstílust ötvözzük az otthonos, családias hangulattal. A jogerős építési engedéllyel rendelkező 22 lakásnak otthont adó társasház a lehető legszéleskörűbb igényeknek próbál megfelelni. A lakáskínálat sokrétű palettáját egyaránt képezik 40-45 négyzetméteres, nappali plusz egyszobás stúdiólakások, illetve 70 négyzetméteres családi otthonok is.

A korszerű műszaki megoldásoknak és egyedi homlokzati látvány elemeknek köszönhetően, egy valóban értékálló és stílusos épület valósul meg.

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető fűtő rendszerek és az épület kiváló hő technikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.

Az eladásra kínált ingatlan az impozáns épület földszintjén, 30 m2 alapterületű, kizárólagos használatú kerttel kerül kialakításra. A nappalin kívül tágas háló, külön fürdő, WC szolgálja a benntlakók kényelmét. A közösségi térből tolóajtós nyílászárón keresztül jutunk ki a teraszra. A zárt udvaron belül gépkocsi beállók megvásárolhatók.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 937 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk