Bezárás

Komárom, Komárom-Esztergom megye

Eladó telephely
Alapterület 100 m²
Telekterület 41 141 m²
1 230 000 € 435,22 millió Ft
  • Térkép
Görgényi Ferenc
06 30 190 ···
Matt Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Ipari ingatlan Komáromban Eladó

Az ingatlan közvetlenül Komárom határában a 13 sz főúton az új Duna híd előtt található!

Megközelítése mindenhonnan egyszerű mivel az autópálya bevezető sáv szinte belefut.

Az ingatlan saját nehéz gépjármű lekanyarodó sávval rendelkezik,ezzel megkönnyítve a behajtást a telepre .

A jelenlegi HÉSZ szerint Gsz1 besorolású ami szinte minden ágazat létesítését támogatja. Természetesen a hely adottsága miatt elsősorban kamionparkolónak vagy céges telephelynek ajánlanám lévén hogy a terület majdnem fele aszfaltozott vagy nagy teherbírású betonnal borított.

Persze a lehetőség számtalan akár egy üzem akár raktár vagy simán egy határhoz közeli átrakodó központ is létrehozható. Bár van két épület (60nm és 40 nm) de a beépíthetőség 30 % ami megint csak egy lehetőség több befektetésnek(lakóház,szolgáltatóház,bevásárló központ,gyorsétterem vagy éppen lassú)

Az ingatlan saját négyteljesítményű és ásványvíz minőségű fúrt kúttal rendelkezik ami több mint 100 méter mélységből hozza fel a bevizsgált ivóvizet.
Gondoskodtak a Tűzoltóság által előirt 100 köbméteres tüzi víz tározóról is valamint a szenny víznek egy 50 köbméteres derítőről is.

Az ingatlan rendelkezik ipari árammal(380 V 3 x 18 A) három telepített kapcsoló szekrénnyel.

Az ingatlan teljes mérete 41 141 nm ami 30 euró/nm áron eladó!
Amennyiben felkeltette érdeklődését és meg szeretné tekinteni vagy egyéb részletekre és lehetőségekre kíváncsi kérem hívjon reggel nyolc este tíz akár hétvégén is!

Ha esetleg más hasonló ipari ingatlanra lenne szüksége az M1 vonalán(Tatabánya,Tata,Bicske) vagy annak közvetlen szomszédságában szintén keressen! Ha nincs a portfólión akkor felhajtjuk!

Ha eladó ipari vagy mezőgazdasági ingatlan tulajdonosa akkor is érdemes beszélnünk mivel lehet a nyuszi már a cilinderben van!

Görgényi Ferenc
+

További szép napot és köszönöm, hogy elolvasta!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 190 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?