Bezárás

Komárom, Komárom-Esztergom megye

Eladó műhely
Alapterület 470 m²
Telekterület 1 m²
Ár 65 millió Ft
  • Térkép
Simon Péter
06 30 483 ···
Duna House Esztergom
Üzenetet küldök

Eladó műhely

Komáromban Ipari ingatlan, és családi ház, vagy iroda eladó
Komáromban eladó ipari tevékenységre alkalmas, és bejegyzett ipari ingatlan. A 2007 nm-es telken egy 172 négyzetméteres téglaszerkezetű műhely, egy 57 nm-es ytong szerkezetű, magas belterű műhely, és két 60 nm-es könnyűszerkezetes raktár található. Az ingatlan vételárát képezi továbbá egy jelenleg családi házként használt, tetőtérbeépítéses, összesen 140 nm-es tégla építmény, mely alkalmas lehet irodának is.
A műhelyeket, és a családi házrészt folyamatosan karbantartják, így állapotuk minden igényt kielégít, az épületek szerkezetileg és esztétikailag is rendben vannak. A családi ház/iroda, 2012-ben teljes körű felújításon esett át, az épület akadálymentesített. Az ipari tevékenység miatt minden közmű engedélyezetten, és hivatalosan ipari minőségű, és kapacitású.
Komárom városa folyamatosan fejlődik, jelenleg is több nemzetközi vállalat telephelyének ad otthont (Mylan, Foxconn, Alumetal, SK Battery Hungary), így legyen szó fémiparról, autóiparról, gyógyszeriparról a környék kiváló lehetőségeket ad a vállalkozáshoz. Ezen túlmenően Győr 45 km, Tatabánya 40 km, Esztergom 51 km, Budapest pedig kevesebb mint 100 km távolságra van.
Ha vállalkozásának új telephelyet keres, és a hirdetés felkeltette érdeklődését, akkor várom megtisztelő hívását.
Megtalálta a céljai megválósítására alkalmas ingatlant, de a vásárláshoz hitelre van szüksége?
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!
DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű hitel, és CSOK ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! A megfelelő feltételekkel CSOK igénybe vehető!
Hívjon bátran a hét bármelyik napján, hogy ez a remek lehetőségeket kínáló ingatlan az Öné lehessen.

65000000 Ft

Referencia szám: IP474404

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 483 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?