Bezárás

Komárom, Koppánymonostor

Kiadó családi ház
Alapterület 240 m²
Telekterület 1 708 m²
Szobák száma 4
Ár havonta 1 200 000 Ft
  • Térkép
Nagy Zoltán
06 30 212 ···
Dr. Nemes Andrea Ingatlan / Real Estate
Üzenetet küldök

Kiadó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), megújuló energia
Légkondicionáló van
Bútorozott igen
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Kisállat nincs megadva
Dohányzás nem megengedett
Parkolás önálló garázs
Kert felől hétköznapi rezidencia, utca felől nagy családi ház, belül barátságos otthon.

1708 m²-es parkban, 240 m²-es hétköznapi rezidencia csak Önnek és családjának Komáromban.

Amennyiben a rezidencia szónak lennének fokozatai és nem csak több hektáros parkkal körülvett, palotákra gondolnánk ezen szó alatt, hanem lenne mondjuk "hétköznapi rezidencia" fogalom is, ami egy nagy kertet, hatalmas családi házat jelöl, nem hétköznapi kiegészítőkkel, mint pl. 10 m³-es medence a kertben, szolárium, kondicionáló terem, gardrób szoba, akkor a Dr. Nemes Andrea Ingatlan/Real Estate által kínált ingatlan joggal érdemelné ki a "hétköznapi rezidencia" megnevezést.

Az ingatlan az utca felöl visszafogott arcát mutatja, ahogy belépünk a házba, egy más világban találjuk magunkat. A ház igényesen, minőségi anyagokat felhasználva került megépítésre, annak minden szegletéből visszaköszön a képeken látható rendszeretet, az igény a szépre. Az utca felöl a házban elhelyezett, távirányítóval nyitható és szekcionált garázskapuval ellátott garázsokon keresztül, vagy egy gyönyörű bejárati ajtón keresztül léphetünk. Az utcaszintről belépve a mellékelt alaprajz szerinti elrendezés fogad minket, a nappalival egy légtérben lévő konyhával, 4 szobával, gardróbszobával, fürdővel, illetve zuhanyzóval, egy szinttel lejjebb pedig a kondicionáló termet, a mosókonyhát, szoláriumot és a második garázst találjuk. Vendégség, illetve nagy család esetén a 4 szoba mellett 2 fürdőszoba, illetve zuhanyzó, valamint 4 WC is biztosítja a ház komfortos használatát.

A ház melegéről és a melegvíz ellátásról gázüzemű Vaillant rendszer, valamint 3,5 kW-os napelemek gondoskodnak. A nappaliban egy igényes kivitelezésű kandalló biztosít meghitt hangulatot a téli hónapokban, annak érdekében pedig, hogy a kandalló melege az egész szintre eljusson, az álmennyezetbe épített légcsatornák gondoskodnak. A ház melegének a megtartását a redőnyös, szunyoghálós műanyag nyílászárókkal biztosítják. A ház hűtése érdekében pedig két darab klímaberendezés gondoskodik.

A Dr. Nemes Andrea Ingatlan / Real Estate által kínált ingatlan 1708 m²-es dupla telken helyezkedik el. A kert tele van gyümölcsfákkal, dísznövényekkel, esztétikusan megtervezve, ápolt pázsittal körül véve.

Az ingatlan tulajdonosa elsősorban értékesítené az ingatlant, de a bérbeadás lehetőségétől sem zárkózik el.

Bérleti díj: 1.200.000,- Ft/hó

Vételár: 82.000 000,- Ft

A Dr. Nemes Andrea Ingatlan/Real Estate ezen ingatlant egy olyan akció keretében kínálja eladásra, amely során a jelen ingatlan megvásárlásával kapcsolatos adásvételi szerződés elkészítésének az ügyvédi munkadíja a közvetítés szolgáltatás részét képezik, így a vevőt további ügyvédi munkadíj nem terheli.

A Dr. Nemes Andrea Ingatlan/Real Estate Győr egyik legjobb ingatlanközvetítőjével dolgozik együtt.

Kapcsolat a hirdetővel

Dr. Nemes Andrea Ingatlan / Real Estate
Az iroda összes hirdetése
06 30 212 ···
Üzenetet küldök