Bezárás

Komárom, Belváros

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 904 m²
Ár 100 millió Ft
  • Térkép
Cosman Attila
06 30 868 ···
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1981-2000 között
Emelet földszint
Komáromban a szlovák határtól is csak mintegy 200 méter távolságra eladó egy felújítandó állapotú több célra hasznosítható ingatlan.

Az ingatlan földszintes 904nm-s telken helyezkedik el 594nm-en. Az ingatlanban jelenleg 252nm-s üzemrész, valamint más funkcióra is hasznosítható 342nm-s irodarész került kialakításra.

Az ingatlan összközműves, saroktelken helyezkedik el lakótelep közvetlen szomszédságában. Ezáltal szinte bármilyen tevékenység gyakorlásához ideális helyet biztosíthat.

Az ingatlan felújításra szorul, de némi fantáziával kiváló cégközpontnak, irodának, de akár bármilyen kereskedelmi, szolgáltatói tevékenységre egyaránt, de bérbe adhatósága miatt befektetés céljára sem egy utolsó lehetőség!

Amennyiben Ön is egy központibb helyen lévő ingatlant keres maga vagy vállalkozása számára, akkor ne vesztegesse az idejét, jöjjön és nézze meg az ajánlatomat!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Az iroda összes hirdetése
06 30 868 ···
Üzenetet küldök