Bezárás

Komárom, Belváros

Eladó telephely
Alapterület 3 749 m²
Telekterület 5 597 m²
Ár 1,6 millió Ft
  • Térkép
Cosman Attila
06 30 868 ···
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Komáromban a szlovák határtól is csak mintegy 200 méter távolságra forgalmas csomópontban eladó egy igényesen felújított és karban tartott állapotú több célra hasznosítható ingatlan.

A 3749nm összterületű komplexum egy 5597nm-s saroktelken helyezkedik el, stratégiailag is előnyös pozícióban. Az épület két blokkból áll, egy három szintes 637nm összterületű irodarészből, valamint egy 3112nm-s ipari ingatlanrészből, amely tartalmaz minden olyan kialakítást, amely a kategóriájában megfelelő működéshez szükséges. Ide értve többek között a tágas 1182nm-s csarnok, géptermet, irodát, raktárt és dolgozók részére szükségesen kialakított öltözők, szociális helyiségek, étkező stb.

Az ingatlan teljes egészében alápincézett, amely raktározási, vagy egyéb tevékenységre is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan jelenleg nyomdai funkciót lát el, de természetesen ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy majdani tulajdonosa saját igényének és terveinek megegyező tevékenységet létesítsen benne! Alkalmas szinte bármilyen kereskedelmi, szolgáltatói, irodai funkcióra, de némi ötletességgel kiváló hotelt lehetne belőle kialakítani hozzá tartozó fitnesz részleggel. A lehetőségeknek valóban csak az Ön fantáziája szabhat határt!

Amennyiben Ön egy valóban sokrétűen hasznosítható, nagyszerű elhelyezkedéssel bíró ingatlant keres maga vagy vállalkozása számára, akkor ajánlatomat mindenképpen érdemes lenne megtekintenie!Gépezetek nélkül .˘Csak az épület ,és a telek összesen egy milliárd hatszáz millió forint.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Az iroda összes hirdetése
06 30 868 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?