Bezárás

Komárom, Belváros

Eladó telephely
Alapterület 3 749 m²
Telekterület 5 597 m²
6 000 000 € 1,9 milliárd Ft
  • Térkép
Cosman Attila
06 30 868 ···
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Komáromban a szlovák határtól is csak mintegy 200 méter távolságra forgalmas csomópontban eladó egy igényesen felújított és karban tartott állapotú ipari ingatlan.

A 3749nm összterületű komplexum egy 5597nm-s saroktelken helyezkedik el, stratégiailag is előnyös pozícióban. Az épület két blokkból áll, egy három szintes 637nm összterületű 19 szobás irodarészből, valamint egy 3112nm-s ipari ingatlanrészből, amely tartalmaz minden olyan kialakítást, amely a kategóriájában megfelelő működéshez szükséges. Ide értve többek között a tágas 1182nm-s csarnok, géptermet, irodát, raktárt és dolgozók részére szükségesen kialakított öltözők, szociális helyiségek, étkező stb.

Az ingatlan teljes egészében alápincézett, amely raktározási, vagy egyéb tevékenységre is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan jelenleg is versenytársaihoz képest kiemelkedő nyomdai funkciót lát el a legkorszerűbb technikai feltételekkel, berendezésekkel felszerelve.

Az ingatlan üzemeltetésre készen, teljes gépparkjával együtt kerül értékesítésre. A teljes kialakítás és gépállomány a feltüntetett vételár részét képezi.

Amennyiben Ön kiterjesztené, esetleg átköltöztetné nyomdaipari vállalkozását, akkor nem kell tovább keresnie az ideális helyszínt és ingatlant, hanem ajánlatomat megtekintenie!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Az iroda összes hirdetése
06 30 868 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?