Kökény, Baranya megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Kökény, Baranya megye
Alapterület
226 m²
Közvetítői azonosító: COM PH1841
Azonosító: 32244825
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
40 E Ft/hó

Leírás

Kökény község központjában, 852 m² nagyságú - a csatorna kivételével összközműves - telken - 1988-ban épült, kiváló állapotú és elosztású, cirkó-gázfűtéses, összesen 226 m² nagyságú, több bejárattal és terasszal is rendelkező, riasztóval felszerelt, gyorsan birtokba vehető, kettő szintes üzleti ingatlan eladó.

Az ingatlan földszintjének egyik részében - jelenleg nem üzemelő - vegyesbolt került korábban kialakításra, míg a másik részén - jelenleg is működő - italbolt kapott helyet olyképpen, hogy mindegyik egység rendelkezik a működéséhez szükséges kiszolgáló egységekkel is, ezáltal igény esetén mindkét funkciót egyszerre is el tudja látni.

A felépítmény ablakait nemrég cserélték műanyag nyílászárókra. A fűtést központi gázkazán és vegyes tüzelésű kazán útján is biztosított.

A felépítménynek a községen belüli központi elhelyezkedése, annak műszaki állaga és állapota, valamint a helyiségek belső elosztása mind-mind kényelmes és komfortos üzemeltetést fogja biztosítani a leendő tulajdonos számára, ugyanakkor igény esetén akár egy kisebb létszámú társasházzá is átalakítható, lévén a földszint feletti kényelmes tetőtér is beépíthető.

FONTOS: miután az ingatlan tulajdonosa gazdasági társaság, így a hirdetésben szereplő irányár bruttó összeg, amely tartalmazza a 27 %-os ÁFA-t!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel