Bezárás

Kocsér, Pest megye

Eladó tanya
Alapterület 70 m²
Telekterület 10 000 m²
Ár 29,9 millió Ft
  • Térkép
Feurdeán Zsuzsa
06 30 525 ···

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ!!!
Kocsér határában, aszfaltos úttól 800 méterre, Kocsértól 5 perces, Nagykőröstől 10-15 perces (14 km) autóútra eladó, vagy értékegyeztetéssel cserélhető (csere részletek a leírás végén) egy 70 m2-es felújított tanya, 1 hektár jelenleg is művelt területtel.
Az épület vegyes falazatú, mely előszobából, 2 külön nyíló szobából, étkezőből, konyhából, fürdőszobából és kamrából áll. Minden helyiségben új burkolatok vannak, cserélt külső nyílászárók, a kamrában pedig az alig használt vegyes tüzelésű kazán áll.
A tanya egész területe kerítéssel határolt, egy része legelő, a ház közelében pedig bőven termő gyümölcsfák nőnek (cseresznye, meggy, barack, alma, körte stb.). A locsolást 3 fúrott kút biztosítja, és a háromfázisú rendszer is ki van építve.
A lakóépület mellett találunk még melléképületeket: 2 hodályt, disznóólat, tárolókat.
Az eladó ingatlan részét képezik a jelenleg ott tartott és nevelt haszonállatok, amelyek önellátást biztosíthatnak az ott élők részére. Ezek a következők: birkák, kos, póniló, haszontyúkok, gyöngytyúkok, pulykák, kecskék, libák, galambok, de gyönyörködhetünk pávákban is.
Az 1 hektáros területhez opcióként még 4 hektár jó minőségű földterület vásárolható, amely az eladó ingatlannal határos. Ezáltal nagyobb gazdaság is létrehozható. A tanya hitelezhető, de a területtel együtt kifüggesztéses.
A csere ingatlan feltételei: BUDAPESTEN 1,5 vagy 2 szobás lakás (lehet liftes, lift nélkül max. 1. emelet). BALATONON (előnyben a déli part) szintén 1,5-2 szobás lakás (lehet liftes, lift nélkül max. 1. emelet). A csere ingatlan ára lehetőleg ne sokkal haladja meg az eladó tanya árát.
További kérdéssel és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Aktuális eladó/kiadó ingatlanjainkat az ImmoCorp Kft. oldalán tekinthetik meg.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 525 ···
Üzenetet küldök