Kocsér, Pest megye

Eladó tanya
Kocsér, Pest megye
Alapterület
70 m²
Telekterület
10000 m²
Azonosító: 31660521
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ!!!
Kocsér határában, aszfaltos úttól 800 méterre, Kocsértól 5 perces, Nagykőröstől 10-15 perces (14 km) autóútra eladó, vagy értékegyeztetéssel cserélhető (csere részletek a leírás végén) egy 70 m2-es felújított tanya, 1 hektár jelenleg is művelt területtel.
Az épület vegyes falazatú, mely előszobából, 2 külön nyíló szobából, étkezőből, konyhából, fürdőszobából és kamrából áll. Minden helyiségben új burkolatok vannak, cserélt külső nyílászárók, a kamrában pedig az alig használt vegyes tüzelésű kazán áll.
A tanya egész területe kerítéssel határolt, egy része legelő, a ház közelében pedig bőven termő gyümölcsfák nőnek (cseresznye, meggy, barack, alma, körte stb.). A locsolást 3 fúrott kút biztosítja, és a háromfázisú rendszer is ki van építve.
A lakóépület mellett találunk még melléképületeket: 2 hodályt, disznóólat, tárolókat.
Az eladó ingatlan részét képezik a jelenleg ott tartott és nevelt haszonállatok, amelyek önellátást biztosíthatnak az ott élők részére. Ezek a következők: birkák, kos, póniló, haszontyúkok, gyöngytyúkok, pulykák, kecskék, libák, galambok, de gyönyörködhetünk pávákban is.
Az 1 hektáros területhez opcióként még 4 hektár jó minőségű földterület vásárolható, amely az eladó ingatlannal határos. Ezáltal nagyobb gazdaság is létrehozható. A tanya hitelezhető, de a területtel együtt kifüggesztéses.
A csere ingatlan feltételei: BUDAPESTEN 1,5 vagy 2 szobás lakás (lehet liftes, lift nélkül max. 1. emelet). BALATONON (előnyben a déli part) szintén 1,5-2 szobás lakás (lehet liftes, lift nélkül max. 1. emelet). A csere ingatlan ára lehetőleg ne sokkal haladja meg az eladó tanya árát.
További kérdéssel és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Aktuális eladó/kiadó ingatlanjainkat az ImmoCorp Kft. oldalán tekinthetik meg.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel