Kocsér, Pest megye

Eladó tanya
Kocsér, Pest megye
Alapterület
115 m²
Telekterület
4230 m²
Szobák
2
Azonosító: 29753669
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Nagykőröstől 12 km, Kecskemét 30 km, Tiszakécske 12 km, Budapest 95 km Szeged 100 km.

20 lónak hellyel... eladó:

Ez az tanya rendelkezik egy( 115m2) házzal, 2012-ben újáépítve, kétszoba, nagykonyha, elektromos és gáztűzhelyek, mosogatógép, újonnan tervezett fürdőszoba, Toliet, raktár. Agyagtégla és Porotherm tégla, a falak 35-70 cm vastagak! Az ajtók és az ablakok újonnan tervezett, fából készültek, szúnyoghálóval. A tető és mennyezet fenyőfából készült.. Riasztórendszere a rendőrséghez bekötve. Háromféle fűtési rendszert építettek be. A 230-400 V a szinte 20.000 négyzetméter területen van.

A ház egy 4230 négyzetméteres telken van, amely automatizált öntözőrendszerrel rendelkezik, és 20 lónak lett hely létesítve. 3 000 l-es gáz tartály is van. A víz 70 méter mélységből érkezik. A 230-as és a 400 V-ot a karámokhoz is kivezetve.

A fürdőszobában két 80 literes bojler van csatlakoztatva a 400 V-os rendszerhez, ugyanaz a konyha 40 L-es bojlerénél is. Kétféle padlórendszer, a konyhában és a fürdőben kő burkolva, a többi laminált fa.

A tanyához van egy 1.6 HA terület a lovaknak, állatoknak, villanyárammal, vízzel, lámpák az éjszakai lovas edzésekhez. Itt van egy 25 nm-es klubszoba, villanyárammal, egy bárházzal, melyben konyhahelyiség, toalett, is van.80 mx 40 m-es lovaspálya, kerítéssel és öntözőrendszerrel, lámpákkal az öntözőrendszer körül. Van 6 nagy beálló a lovaknak, elválasztva automatizált víz a lovak, és 6 x 25 négyzetméteres egyik oldalán nyitott istállók. Ez a terület bérbe adható most, de szükség esetén megvásárolható, ha az ajánlat megfelelő. 3 km-re a tanyához, van egy falu, városháza, iskola, óvoda, benzinkút, üzletek,
Gyógyszertár és így tovább. 12 km-re van egy nagy meleg fürdővel rendelkező város, amely a napot ... és a testet is ellazítja.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel