Bezárás

Kiszsidány, Vas megye

Egyéb üzlethelyiség bérleti joga átadó
Alapterület 92 m²
Ár 5,5 millió Ft
  • Térkép
Házözön Andrea
06 70 418 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Egyéb üzlethelyiség bérleti joga átadó

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Eladó Kiszsidányban 92 m2-es üzlethelyiség 172 m2 telekkel

Eladó a Vas megyei Kiszsidányban egy 92 m2-es, beton alapra épült könnyű faszerkezetes, cserepes lemezzel fedett üzlethelyiség 172 m2 telekkel.

Az ingatlan összközműves, tehát víz, gáz, villany és a csatorna bevezetése megtörtént, illetve az ipari áramellátás is kialakításra került.

A ház tetőszerkezete új héjazatot kapott, illetve a csatornákat is lecserélték. A ház belső szigetelése 15 cm-es hungarocell.

Az új, minőségi dió színű Salamander nyílászárók a vételár részét képezik, csupán beépítésre várnak, akárcsak a grafitos 15 cm-es külső homlokzati szigetelőanyag.

Az épületben 5 helyiség van (WC is), melyek végső kialakítása, a jövendőbeli tulajdonos elképzelései szerint történhet majd meg.

A házba egy kétszárnyú bejárati ajtón keresztül tudunk belépni. A fűtés gázkonvektorral megoldott.

Az ingatlan jelenleg „üzlethelyiség”, de igény esetén átminősíthető, bármilyen üzletnek megfelelő, műhelynek, szépségszalonnak vagy akár némi fantáziával és ráfordítással családi házként is funkcionálhat.

A ház előtt található buszmegálló, 1 km távolságon belül pedig bolt, iskola és óvoda is található. Kiszsidány az Alpok lábánál fekszik, 15 percnyire Kőszegtől, a fürdőjéről híres Bükfürdőtől.

Az ingatlan tehermentes, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. A tulajdonos igényeinek megfelelő nagyobb értékű autót, balatoni nyaralót vagy lakást is beszámíthat a vételárba.
Várjuk hívását akár hétvégén is.

Keressen bennünket bizalommal akkor is ha eladó ingatlanát szeretné értékesíteni. Tapasztalt, hatékony, csapatunk örömmel áll a rendelkezésére.

A Házözön ingatlaniroda 10 millió forint alatti ingatlanoknál 100.000. Ft, míg 10 millió Ft feletti ingatlanoknál 1 %-os jutalékért segíti értékesíteni ingatlanját az ország minden pontján.

Válasszon bennünket, ezzel időt és pénzt spórolva meg magának. Közel 60 hirdetési ponton hirdetjük az eladásra szánt ingatlanját.

Előszűrést végzünk az érdeklődőknél, biztonságossá téve ezzel a megtekintést, továbbá Önhöz már nem jutnak el az ingatlan turisták, az albérlet keresők, a részletre vásárlók.

Keressen bennünket bizalommal a hét minden napján.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 418 ···
Üzenetet küldök